Vivani su ekološke, mliječne, tamne i bijele, čokolade vrhunske kvalitete. Vivani čokolade nisu samo slatkiš, već je svaka kockica umjetnost, a svaka čokolada priča svoju priču. Vivani sadrži pravi omjer najboljih sastojaka iz ekološkog uzgoja, koji svaki čokoladni zalogaj pretvaraju u rapsodiju mirisa i okusa. Čokolade ne sadrže sojin lecitin ni genetski modificirane sastojke. Kakaovac dolazi s certificiranih, organskih farmi Ekvadora i Dominikanske Republike, gdje se poštuju "fair-trade” načela trgovine.

Izaberite svoj omiljeni okus vrhunske Vivani čokolade pripremljene od najfinijih sastojaka u našem webshopu.

Vivani čokolada

Vivani čokolade proizvedene su od sastojaka iz ekološkog uzgoja. Vrhunska kvaliteta i rapsodija okusa pružaju jedinstveno iskustvo za svakoga ljubitelja čokolade. Čokolada, kad je u pitanju Vivani, nije samo desert, nego je mnogo više, to je istinska umjetnost i umješnost. Vivani čokolade napravljene su sa strašću i užitkom. Svaka čokolada priča svoju priču, koja povezuje ljude i stvara užitak.

Vivani crna čokolada

Za sve ljubitelje istinskog okusa kakaovca, Vivani je razvio liniju crnih čokolada koje sadrže do čak 99% kakao dijelova. Vivani s 85% kakao dijelova oduševiti će sve ljubitelje tamne čokolade. Bogatstvo okusa dobiveno je iz kakaovca, kakao mase i sirovog šećera šećerne trske, a svi sastojci su iz ekološki kontroliranog uzgoja, čime jamče samo najbolji okus i vrhunsku kvalitetu.

Vivani praline

Vivani praline čokolada odličan je izbor za sve ljubitelje slatkog i mliječnog čokoladnog okusa u kombinaciji s lješnjacima. Vivani praline punjena je neodoljivom kremom od lješnjaka s dodatkom ekstrakta burbon vanilije. Oduševite vaše nepce ovim jedinstvenim spojem slatkih okusa, proizvedenih od najkvalitetnijih ekoloških sastojaka.

Vivani ekološke čokolade spravljene od najfinijih sastojaka i kakaovca, koji dolaze s organskih farmi Ekvadora i Dominikanske Republike, gdje se poštuju "fair-trade” načela trgovine. Vivani čokolade nisu samo desert, one su umjetnost, koje svakom svojom kockicom donose sreću i oduševljenje.

Od kuverture, tamne čokolade do mliječne i bijele čokolade, izbor je na vama. Svoju omiljenu kockicu čokolade pronađite u našem web shopu po pristupačnim cijenama.

VIVANI

VIVANI

čokolada crna s narančom 100g

2,39 €
VIVANI

VIVANI

čokolada crna s c.ribizlom 100 g

2,39 €
VIVANI

VIVANI

čokolada mliječna 100 g

2,39 €
VIVANI

VIVANI

čokolada praline 100 g

2,39 €
VIVANI

VIVANI

čokolada bitter 71% 100g

2,39 €
VIVANI

VIVANI

čokolada mliječna s cijelim lješnjacima 100 g

2,39 €
VIVANI

VIVANI

crna čokolada 70% ECUADOR* 100 g

2,65 €
VIVANI

VIVANI

čokolada crna 85% 100 g

2,65 €
VIVANI

VIVANI

čokolada crna 92% 100g

2,65 €
VIVANI

VIVANI

čokolada crna čili EQUADOR 100g

2,65 €
VIVANI

VIVANI

čokolada Bitter 99% 80 g

2,65 €
VIVANI

VIVANI

čokolada bijela s vanilijom 80 g

2,39 €
VIVANI

VIVANI

kuvertura crna 200g

3,99 €

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više