Nocciolata je bogata krema od kakaa i lješnjaka, spravljena od pomno biranih ekoloških sastojaka prema staroj obiteljskoj recepturi. Lagana, kremasta tekstura i bogat okus čini ju idealnom za sve ljubitelje čokolade i lješnjaka.

Osim bogatstva okusa, Nocciolatu krase vrhunski sastojci: visoki udio lješnjaka, kakao maslac, ne sadrži palmino ulje, bez očvrsnutih masti, bez glutena, bez aditiva, umjetnih boja i mirisa. Bogati je izvor fosfora i kalcija. Idealan izbor za sve velike i male ljubitelje čokoladnih namaza.

Nocciolata je odlična kao namaz na kruh, a u njoj se može uživati i 'na žlicu'. Savršeno se uklapa i kao punjenje u palačinkama i drugim raznim desertima. Uživanje u ovom namazu moguće je na bezbroj načina.

Nocciolata je namaz koji možete pronaći u 3 oblika:

  • Nocciolata krema od lješnjaka i kakaa
  • Nocciolata krema od lješnjaka Bianca
  • Nocciolata krema od kakao maslaca i lješnjaka bez laktoze

Pronađite svoj idealan Nocciolata namaz i uživajte u punoći okusa i najboljim prirodnim sastojcima.

Nocciolata

Nocciolata je krema od lješnjaka i kakaa spravljena od najfinijih ekoloških sastojaka s visokim udiom lješnjaka i kakao maslaca. Tradicionalna obiteljska receptura ovaj proizvod čini jedinstvenim i najboljim u svojoj kategoriji na tržištu Italije, ali jednako tako osvaja i tržišta svijeta.

Nocciolata Bianca

Nocciolata Bianca ekološka je krema od lješnjaka za sve ljubitelje ovog orašastog voća. Sadrži visoki udio lješnjaka, čak 30%, što je više od bilo kojih drugih sličnih proizvoda. Svojim bogatim okusom lješnjaka osvojiti će svako zahtjevno nepce.

Nocciolata bez laktoze

U Nocciolata namazima mogu uživati svi. Nocciolata bez laktoze+ namijenjena je osjetljivim i intolerantnim na laktozu, alergičnima na mlijeko, veganima i svim ljubiteljima čokolade i bogatstva okusa. Lagano je probavljiva i hranjiva zahvaljujući prirodnim sastojcima i receptu pripreme. Bez očvrsnutih masti, bez palminog ulja, bez glutena, bez laktoze i vegan.

Nocciolata su ekološki namazi od lješnjaka i kakaa namijenjeni svim ljubiteljima čokolade i lješnjaka, a Nocciolata bez laktoze pogodna je i za vegane i intolerantne na laktozu. Nocciolata namazi proizvedeni su s puno ljubavi prema tradicionalnom receptu u kojem su korišteni samo najbolji ekološki sastojci. Pružaju punoću okusa zahvaljujući ekološkim lješnjacima i kakao maslacu. Svojim jedinstvenim okusom odličan su izbor kao namaz na kruh, dodatak kolačima, kremama i glazurama, ali i kao punjenje za palačinke i druge deserte. Savršen su izbor za velike i male, za doručak ili međuobrok.

Izaberite svoj omiljeni Nocciolata okus i obogatite svoj stol najboljim ekološkim sastojcima.

NOCCIOLATA

NOCCIOLATA

krema od lješnjaka, 25 g

0,80 €
NOCCIOLATA CRUNCHY

NOCCIOLATA CRUNCHY

krema od lješnjaka, 250 g

5,44 €
NOCCIOLATA

NOCCIOLATA

krema od lješnjaka 250 g

5,17 €
NOCCIOLATA

NOCCIOLATA

krema od lješnjaka BEZ LAKTOZE 250 g

5,44 €
NOCCIOLATA

NOCCIOLATA

krema od lješnjaka BIANCA, 250 g

5,44 €

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više