Linija Lima proizvoda sadrži zdrave i ekološke alternative krekera, mlijeka, i začina koji su stalna postava svake kuhinje. Svi Lima proizvodi su ekološki i ispunit će vaše obroke finim okusima u zdravoj verziji. Jesmo li već spomenuli da većina proizvoda ne sadrže gluten, laktozu, dodane šećere? A činjenicu da ih mogu konzumirati i vegani? Učinite svoje obroke zdravijima uz Limu.

Lima krekeri

Lima krekeri od riže, heljde i kukuruza odlično se nadopunjuju sa svim vrstama slanih i slatkih namaza. Kada ujutro nemate puno vremena, pomoću rižinih krekera Lima, ukusan i zdrav doručak biti će gotov u trenu. Bezglutenski Lima krekeri od heljde mogu poslužiti i kao savršen međuobrok na poslu ili na putu, kada želite pojesti nešto lagano. Također, zdrava su alternativa grickalicama i kruhu.

Lima napici

Ekološki napici Lima od riže, badema i zobi prikladni su za osobe osjetljive na gluten, soju i laktozu, a mogu poslužiti i kao zdravi dodatak jutarnjem smoothiju ili kavi. Lima napici od badema podarit će vašim kolačima finiji okus u zdravoj varijanti.

Lima umaci i začini

Lima umaci dodat ću vašim jelima notu aromatične azijske kuhinje. Lima Tamari, ekološki umak od soje, ne sadrži gluten niti laktozu. Umak od soje Bio Shoyu je japanski, tradicionalan začin koji će obogatiti jela poput salate, variva i juhe.

Ekološki začini Lima izvrsno će nadopuniti okuse jela poput kuhanog povrća, riže ili tofua. Lima umeboshi ocat dobiva se fermentacijom umeboshi šljiva čije hranjive tvari zadržava. Rižin ocat Lima zbog svog kiselkastog okusa odličan je za salate i kiseljenje povrća.

Lima rižin slad

Lima rižin slad zasladit će vašu kavu, čaj ili smoothie, a konzumirati ga mogu i vegani, kao i osobe koje imaju celijakiju ili su intolerantne na laktozu. Proizvod se dobiva iz zrna ekološke riže.

Lima brend veganskih krekera, napitaka i umaka poboljšat će vaša jela kvalitetom. U A1 All natural web shopu pronađite cijelu liniju Lima ekoloških proizvoda.

LIMA

LIMA

krekeri od riže soljeni 100 g

1,59 €
LIMA

LIMA

krekeri od riže nesoljeni 100 g

1,59 €
LIMA

LIMA

krekeri od riže s heljdom 100 g

1,72 €
LIMA

LIMA

krekeri od kukuruza 120 g

2,25 €
LIMA

LIMA

napitak od riže 1l

3,18 €
NEMA NA ZALIHI
LIMA

LIMA

napitak od riže 1l, lješnjak-badem

3,05 €
LIMA

LIMA

napitak od zobi 1l

3,18 €
LIMA

LIMA

umak od soje shoyu 250 ml

5,04 €
LIMA

LIMA

umak od soje tamari 250 ml

5,97 €
LIMA

LIMA

gomashio (začin od sezama i soli) 100 g

3,31 €
LIMA

LIMA

rižin začin (ocat) 250 ml

6,37 €
NEMA NA ZALIHI
LIMA

LIMA

ume su začin (ocat) 250 ml

4,51 €
NEMA NA ZALIHI
LIMA

LIMA

rižin slad s dozatorom 420 g

6,37 €

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više