Biosolis je ekološka linija krema za sunčanje na bazi mineralnih filtera bez nanočestica, a nude visoku do vrlo visoku zaštitu od sunca. Pogodne su za sve tipove kože, posebno se preporučuju onima s osjetljivom kožom, kožom sklonom alergijama, bebama i djeci. Glavni sastojci Biosolis krema za sunčanje su mineralni filteri, aloe vera, karanja ulje i drugi prirodni sastojci. Spoj navedenog nudi vrlo visoku zaštitu od sunca za sve tipove kože, ne ostavljaju bijeli trag nakon nanošenja, a zaštitu pružaju trenutačno. Pogledajte cijelu ponudu Biosolis proizvoda i odaberite kremu pogodnu za vašu kožu.

Biosolis

Biosolis proizvodi na bazi su mineralnih filtera, što znači da se ne upijaju u kožu, već stvaraju filter na površini kože, odbijajući sunčeve zrake. Biosolis kreme za sunčanje dijele se u dvije glavne kategorije: mlijeka i sprejeve. Biosolis sprej na uljnoj je bazi stoga je pogodan za osobe sa suhom i vrlo suhom kožom. Dodatno hidrira i hrani kožu zahvaljujući aloe vera gelu i prirodnim uljima koje sadrži. Biosolis mlijeko je na vodenoj bazi, idelano za sve koji imaju masnu ili vrlo masnu koži. Hidrira kožu ne ostavljajući masan trag, ne začepljuje pore i ne stvara prištiće i komedone.

Biosolis za djecu

Biosolis krema za djecu pruža vrlo visoku zaštitu od sunca s faktorom 50+, a posebno je namijenjena bebama i djeci. Biosolis kids linija ne ostavlja bijeli trag, lagano i brzo se upija, nudi vrlo visoku zaštitu od sunca. Kreme su vodootporne što znači da kremu nije potrebno nanositi svaki put nakon izlaska iz vode ili mora.

Biosolis zaštitni faktori

Biosolis kreme za sunčanje nude zaštitne faktore od 15 pa sve do 50+, a namijenjene su za normalnu i vrlo osjetljivu kožu.

Biosolis SPF 30 nudi srednju do visoku zaštitu od sunca, idealan je za sve koji prirodno imaju tamniju put, nisu skloni crvenilu ili alergijama. SPF 30 dolazi u obliku spreja i mlijeka, za lice i tijelo. Biosolis Melt-in SPF30 posebno se preporučuje osobama s vrlo suhom kožom jer hidrira kožu i čini ju mekšom. Biosolis krema za lice Antiage SPF30 idealna je za svakodnevnu upotrebu SPF zaštite za lice, zimi i ljeti.

Biosolis SPF 50 pruža vrlo visoku zaštitu od sunca. Posebno se preporuča osobama s osjetljivom kožom, svjetloj puti, koži sklonoj alergijama i djeci. Dolazi u obliku spreja i mlijeka, za lice i tijelo. Krema za lice SPF 50 efikasno štiti kožu od UVA i UVB zraka, pružajući maksimalnu zaštitu i hidraciju kože, a posebno se preporučuje ljeti kada su sunčeve zrake najjače.

Osim navedenog, Biosolis linija za zaštitu od sunca sadrži i ulje za sunčanje Sublimante u obliku spreja i losion za tijelo nakon sunčanja bogat aloe vera gelom koji umiruje i hidrira kožu nakon duljeg izlaganja suncu. Osim što pružaju visoku zaštitu od sunca, svi proizvodi su ekološki, nisu testirani na životinjama, a testiranja se vrše u neovisnim laboratorijima nekoliko puta godišnje. Svoju omiljenu Biosolis kremu za sunčanje pronađite u našem web shopu i zaštitite kožu od štetnih sunčevih zračenja tijekom cijele godine.

BIOSOLIS

BIOSOLIS

Mlijeko za sunčanje, SPF30, za lice i tijelo,100ml

19,77 €
BIOSOLIS

BIOSOLIS

Mlijeko za sunčanje za djecu, SPF50+, 100 ml

23,35 €
NEMA NA ZALIHI
BIOSOLIS

BIOSOLIS

Sprej za sunčanje SPF30, 100ml

22,16 €
NEMA NA ZALIHI
BIOSOLIS

BIOSOLIS

Uljni sprej za sunčanje “SUBLIMANTE” SPF20, 100ml

19,77 €
NEMA NA ZALIHI
BIOSOLIS

BIOSOLIS

Mlijeko poslije sunčanja, 100 ml

12,34 €
NEMA NA ZALIHI
BIOSOLIS

BIOSOLIS

Sprej za sunčanje SPF50, 100ml

23,36 €
NEMA NA ZALIHI
BIOSOLIS

BIOSOLIS

Krema za zaštitu od sunca za lice, SPF50, 50 ml

16,06 €

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više