Strath proizvodi koji uključuju Strath sirup i tablete, švicarske su kvalitete, u potpunosti prirodni dodatci prehrani na bazi kvasca i ekstrakta ljekovitog, alpskog bilja. Sastojci korišteni za Strath očuvani su u svojem prirodnom stanju i sadrže 61, za životne funkcije neizostavnu, metabolički aktivnu tvar: 11 vitamina, 19 minerala/elemenata u tragovima, 20 aminokiselina, 11 važnih metabolički aktivnih/vitalnih tvari.

Osim sirupa Strath i tableta, asortiman smo proširili i novim proizvodima, a sve kako biste vi očuvali svoj imunitet sada kada je to najpotrebnije. Svi oboljeli od celijakije ili intolerantni na gluten, svoj imunitet mogu sačuvati uz Strath tablete koje su bez glutena.

Strath sirupi

Popularno nazivani švicarskim eliksirima dugovječnosti, Strath Original i Strath sirup s vitaminom D bit će čuvari vašeg imuniteta tijekom cijele godine. Strath plazmolizirani biljni kvasac kroz više od 60 prirodnih vitalnih nutrijenata pružiti će vašem organizmu sve potrebne hranjive tvari. Tijekom hladnijih mjeseci važno je unositi i dodatke prehrani s vitaminom D zbog manjeg broja sunčanih dana. Zanimljivost ovog proizvoda leži u činjenici da vitamin D u Strath® Original dodatku prehrani nije dodan, već on prirodno nastaje uslijed izlaganja kvasaca UV svjetlosti.

Strath tablete

Švicarski proizvod s više od 58 godina tradicije - Strath Original tablete s biljnim kvascem biti će vaš saveznik u borbi za zdrav imunitet. Povećan unos vitalnih elemenata nužan je kod visokog fizičkog i mentalnog stresa na poslu, školi ili kod sportskih aktivnosti.

Strath Immun

Strath Immun prirodni je dodatak prehrani u obliku tableta, a obogaćen je cinkom – mineralom koji pomaže u pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava. Za sve osjetljive na promjenu godišnjih doba, podložnima prehladama, virozama i gripama, Immun je vaš najbolji saveznik za jačanje imuniteta.

Strath Vitality

Strath Vitality je prirodni dodatak prehrani u obliku tableta, obogaćen magnezijem te pogodan za sve izložene fizičkom naporu, stresu ili osobama koje pate od manjka magnezija u tijelu. Pomaže u regeneraciji mišića, doprinosi smanjenju umora te je prikladan za sve koji su pod svakodnevnim stresom.

Strath dodaci prehrani temelje se na plazmoliziranom biljnom kvascu koji sadrži preko 50 vrsta ljekovitog bilja. Osigurajte svom imunitetu prirodnu potporu uz prirodne sastojke.

Strath Immun + Zn

Strath Immun + Zn

tablete 100 kom

26,99 €
Strath Iron

Strath Iron

tablete 30 kom

32,99 €
Strath Original

Strath Original

sirup 250 ml

26,99 €
Strath Original

Strath Original

tablete 100 kom

26,99 €
Strath sirup s vitaminom D

Strath sirup s vitaminom D

Sirup 250 ml

26,99 €
Strath Vitality + Mg
-15%

Strath Vitality + Mg

tablete 100 kom

26,99 €  22,94 €
Strath® KIDS sirup s vitaminom D

Strath® KIDS sirup s vitaminom D

2 x sirup 250 ml

53,88 €

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više