Yannoh linija žitnih kava sastoji se od Yannoh instant žitne kave, Yannoh filter žitne kave i Yannoh žitne kave sa okusom vanilije. Zdrava su alternativa kofeinskoj kavi, jer sadrže namirnice isključivo organskog podrijetla. Yannoh ekološke kave su u potpunosti bez umjetnih sastojaka poput umjetnih bojila, aroma i konzervansa.

Yannoh žitna kava

Yannoh ekološka žitna kava, dostojno će zamijeniti vašu kofeinsku kavu, a još je k tome i zdravija. Priprema Yannoh kave je toliko jednostavna i brza da ćete ju stići pripremiti i kada ste u žurbi. Lima Yannoh linija oduševit će vas svojom kremastom teksturom i punoćom okusa.

Yannoh žitna kava s vanilijom

Kada jednom probate žitnu kavu Yannoh sa aromom vanilije, zaboravit ćete na onu kofeinsku. Yannoh ekološke kave pružit će vam, osim finog okusa, i sve potrebne nutrijente. Ispijanje Yannoh kave postat će vam omiljeni dio dana!

Yannoh filter kava

Yannoh filter ekološka kava osvojit će vas već svojim ugodnim mirisom, kojim će tijekom pripreme ispuniti cijelu prostoriju. Yannoh žitne kave mogu se koristiti i u pripremi kolača, a sadrže samo organske sastojke.

Neka vam omiljeni dio dana bude ispijanje Yannoh žitne kave, koja je dostupna u A1 All natural web shopu.

Yannoh

Yannoh

instant žitna kava 50 g

5,04 €
Yannoh

Yannoh

instant žitna kava 125 g

8,36 €
NEMA NA ZALIHI
Yannoh

Yannoh

Yannoh instant žitna kava s vanilijom 150 g

9,30 €
Yannoh

Yannoh

instant žitna kava 250 g

11,68 €
Yannoh

Yannoh

filter žitna kava 500 g

5,70 €

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više