PRIRODNA KOZMETIKA

PRIRODNA KOZMETIKA

Koža je naš najveći organ, a koža lica je neprestano izložena vanjskim utjecajima i jedno je od najosjetljivijih područja cijelog tijela. Zato je od iznimne važnosti koje proizvode biramo, jer se sastojci kozmetike upijaju u kožu i time djeluju na nju izvana i iznutra. Za sebe i svoje zdravlje trebali bi uvijek birati samo najbolje, a što može biti bolje za kožu od prirodne i ručno rađene kozmetike?

Prirodna njega za lice najbolji je izbor za svaki tip kože. Konvencionalni kozmetički proizvodi sadrže niz štetnih sastojaka (parabeni, parafini, mirisi, zgušnjivači, stabilizatori…) koji dugoročno mogu imati štetan utjecaj na kožu, ali i na zdravlje. Blagotvorna prirodna kozmetika nježno djeluje na kožu te ne sadrži nikakve umjetne sastojke. Priroda uvijek ima odgovore na sve probleme, a tim iz uchke prepoznao je prirodan način njegovanja kože – putem mediteranskog samoniklog bilja.

Premium kozmetika uchka

uchka je hrvatski brend organske kozmetike, kreiran u potpunosti u skladu s prirodom. Svaka biljka korištena u proizvodnji ubrana je ručno s posebnom pažnjom posvećenom očuvanju prirode, a prilikom proizvodnje se koristi samo najsvježije bilje. Prirodna kozmetika uchka koristi najbolje iz prirode kako bi svaki krajnji proizvod bio najbolje kvalitete. Svakodnevnim korištenjem uchka kozmetike u doticaju ste s prirodom, a vaša koža dobiva najbolju njegu.

Samoniklo bilje i wildpicking

Svaki sastojak uchka kozmetike pomno je izabran: bilje čije se aktivni sastojci koriste u proizvodnji (poput divljeg bušina, crnog sljeza i stolisnika) raslo je slobodno i u skladu s prirodom. Korištenjem samoniklog ljekovitog bilja s područja netaknute prirode istarskog poluotoka osigurava se vrhunska djelotvornost uchka proizvoda. Istraživanja su dokazala kako samoniklo ljekovito bilje ima i do 30% više aktivnih supstanci od uzgojenog bilja – čak i onog iz organskog uzgoja. Bilje korišteno za proizvodnju uchka kozmetike do nedavno je uživalo toplinu istarskog sunca i svježinu morskog zraka, čime je osigurana potpuna opskrbljenost vrijednim aktivnim sastojcima koji njeguju i hrane kožu lica.

Samoniklo ljekovito bilje dragocjen je dio istarske flore, stoga uchka brend prilikom ubiranja koristi posebnu metodu wildpicking-a - bilje se ubire isključivo na staništima gdje raste u izobilju, prilikom čega se nikada ne ubire cijela biljka, već samo pokoji list ili cvijet s biljke i time joj se dozvoljava da se obnovi i nastavi rasti. Sama biljka i njezino stanište ostaju očuvani, a njen daljnji rast i razvoj neometeni. Time uchka premium kozmetika daje svoj doprinos održivoj proizvodnji.

Autohtoni istarski proizvod

uchka kozmetika za proizvodnju treba snagu prirode koju dobiva iz samoniklog ljekovitog bilja i podršku lokalnih uzgajivača. Sastojke poput lista masline i ulja sjemenki grožđa omogućavaju istarski lokalni proizvođači – maslinari i vinari. Time se ključne sirovine nabavljaju unutar granica lijepe naše, podržavaju se lokalni uzgajivači i omogućava se najbolja kvaliteta sirovina korištenih u proizvodnji.

Svaki korak u kreiranju uchka proizvoda rezultat je craft proizvodnje. To znači da svaka kapljica ove kozmetike u sebi sadrži snagu netaknute prirode, kvalitetu domaćeg uzgoja i trud vrijednih ruku. Sve ovo garancija je premium kvalitete baš svakog proizvoda, koji se zbog načina proizvodnje izrađuju u ograničenim količinama. uchka prirodni proizvodi za njegu lica donose prirodu na vašu kožu, a nježno djelovanje aktivnih supstanci samoniklog bilja omogućuje djelotvornu prirodnu njegu, bez ikakvih štetnih utjecaja.

UCHKA

UCHKA

Meta-light cream, 50 ml

60,00 €
UCHKA

UCHKA

Rich cream, 50 ml

60,00 €
UCHKA

UCHKA

Eye cream, 15 ml

50,00 €
UCHKA

UCHKA

Gel serum, 30 ml

55,00 €
UCHKA

UCHKA

Nourishing serum, 30 ml

70,00 €

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više