ČOKOLADE

ČOKOLADE

Čokolada – čarobno otvara mnoga vrata!

Kada kažemo kako čokolada otvara mnoga vrata, zaista se ne šalimo. Koliko ste se puta pronašli u situaciji gdje kupujete last-minute poklon i odaberete neku "malo bolju" čokoladu? Vjerovatno mnogo puta, jednako kao i svatko od nas.

Upravo iz tog razloga svoj smo web shop obogatili najkvalitetnijom čokoladom, u čijoj se izradi koristi organski uzgojen kakaovac podrijetlom iz Dominikanske republike, pri čijem se uzgoju poštuju ljudska prava jednako koliko i priroda.

Izrada čokolade je umjetnost, a i sam taj čin je nemali broj puta bio inspiracija za mnoge napisane knjige i snimljene filmove. Čokolada je zaista nepresušan izvor inspiracije, kako u umjetnosti i svakodnevnom životu – tako i u kuhanju. Ukoliko se volite okušavati u izradi novih slastica, pri upotrebi čokolade sigurni smo kako želite isprobati „onu najbolju“ koju možete pronaći. Upoznajte se s našim ekološkim* Vivani čokoladama!

Ukoliko ste ljubitelj klasičnog i slatkog okusa, pravi izbor za vas biti će mliječna čokolada, bijela čokolada, mliječna čokolada s cijelim lješnjacima ili čokolada s okusom praline, dok za najmlađe imamo i posebnu čokoladu KIDS. Za ljubitelje tamne čokolade koja je bogata izvornim, gorkastim okusom pravog kakaa – u našem web shopu pronaći ćete nekoliko vrsta: crna čokolada s 71% ili više kakaa (sve do 99%!), ili varijacija na temu npr. crna čokolada s gorkom narančom ili tamna čokolada s ribizlom.

Crna čokolada dobar je izbor za sve one koji ne smiju ili ne žele konzumirati previše šećera, a razloga tome ima više: pogodnost crne čokolade za zdravlje ovisi o postotku kakaa koji se u njoj nalazi, a pravom tamnom čokoladom smatra se ona koja sadrži minimalno 70% kakaa. Naime, organski (sirovi) kakao snažan je antioksidans te time pomaže u borbi protiv slobodnih radikala, a bogat je izvor i magnezija, željeza i cinka (koji jačaju imunitet) i razne spojeve koji čuvaju srce i krvožilni sustav od oboljenja. Jedna kockica prave crne čokolade na dan dugoročno može učiniti čudesa za vaše zdravlje. Pregledajte našu ponudu, pronađite okus koji vam se sviđa i iznenadite svoje nepce finoćom i glatkoćom okusa koju pružaju Vivani ekološke čokolade!

*eko, bio, biološki, organski su sinonimi te označuju proizvode čiju masu čini najmanje 95 % ekoloških sastojaka. Preostalih 5 % ostavlja se za slučaj onečišćenja iz atmosfere poput kiselih kiša ili pesticida donesenih vjetrom sa susjednog imanja i slično. Isključivo proizvodi koji udovoljavaju uvjetima ekološke proizvodnje, imaju na sebi oznaku EKO i predmet su strogog nadzora od strane ovlaštenih, neovisnih agencija.

Izvori:

https://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/kakao
https://vivani.de/en/vivani-en/

VIVANI

VIVANI

čokolada crna s narančom 100g

2,39 €
VIVANI

VIVANI

čokolada crna s c.ribizlom 100 g

2,39 €
VIVANI

VIVANI

čokolada mliječna 100 g

2,39 €
VIVANI

VIVANI

čokolada praline 100 g

2,39 €
VIVANI

VIVANI

čokolada bitter 71% 100g

2,39 €
VIVANI

VIVANI

čokolada mliječna s cijelim lješnjacima 100 g

2,39 €
VIVANI

VIVANI

crna čokolada 70% ECUADOR* 100 g

2,65 €
VIVANI

VIVANI

čokolada crna 85% 100 g

2,65 €
VIVANI

VIVANI

čokolada crna 92% 100g

2,65 €
VIVANI

VIVANI

čokolada crna čili EQUADOR 100g

2,65 €
VIVANI

VIVANI

čokolada Bitter 99% 80 g

2,65 €
VIVANI

VIVANI

čokolada bijela s vanilijom 80 g

2,39 €
VIVANI

VIVANI

kuvertura crna 200g

3,99 €

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više