Bio Shoyu je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od soje i pšenice. Upotrebljava se za obogaćivanje juha, variva, umaka, salata, žitarica, pirjanog povrća i sl. Dobra je zamjena za sol.
Neto sadržaj: 250ml
Sastojci: voda, soja*, pšenica*, morska sol, alkohol*, A.oryzae. * iz kontroliranog ekološkog uzgoja.
Proizvođač: LIMA, 9990 Maldegem, Belgija.
Zemlja podrijetla: SAD
Stavlja na tržište RH: Pretti d.o.o., Rupa 42, 51214 Šapjane
Eko kodni broj: BE-BIO-02
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Važno upozorenje: Sadrži soju i pšenicu!
Tagovi:
bez glutena,
bez dodanog šećera,
vegan
Prosječna hranjiva vrijednost za | 100 ml |
Energetska vrijednost | 315 kJ / 75 kcal |
Masti | 0,1 g |
- od toga zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 4,9 g |
- od toga šećeri | 1,7 g |
Vlakna | 0,9 g |
Bjelančevine | 9,6 g |
Sol | 14 g |