Uvjeti kupnje

 1. OPĆE ODREDBE
  Ova internetska stranica je u vlasništvu trgovačkog društva A1 d.o.o. (dalje u tekstu A1 d.o.o.). A1 d.o.o. omogućuje korištenje usluga i sadržaja ove internetske stranice koje je regulirano ovim Uvjetima kupnje.

  Uvjeti kupnje propisuju uvjete i pravila za krajnje korisnike i odnose se na korištenje ove internetske stranice. Korištenjem internetske stranice, krajnji korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima kupnje te pristaju na korištenje internetske stranice u skladu s njima.

  Pristup na ove internetske stranice ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja te u slučajevima nepredviđenih okolnosti, koje su izvan kontrole trgovačkog društva A1 d.o.o., koje ćemo nastojati otkloniti u najkraćem mogućem roku.

  Svi materijali koji se nalaze na ovim internetskim stranicama ekskluzivno su intelektualno vlasništvo trgovačkog društva A1 d.o.o. i mogu se koristiti isključivo uz izričito odobrenje nositelja autorskih prava te nositelja prava na žigovima i/ili dizajnu.

  Korisnik može svoje upite i komentare poslati pisanim putem, poštom ili e-mailom, a A1 d.o.o. će poslati pisani odgovor poštom ili e-mailom u zakonskom roku.

 2. OSNOVNI POJMOVI
  U smislu ovih Uvjeta kupnje, kupac je fizička ili pravna osoba koja naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i plati naručeni proizvod posredstvom ove internetske stranice.

  Ukoliko su u podacima o kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom kupca.

  1. OSOBNI PODACI I POSLOVNA SPOSOBNOST
   Za valjanu narudžbu proizvoda osoba koja popunjava narudžbu mora biti starija od 18 godina (poslovna sposobnost).

    

   Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije.

   A1 d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih Uvjeta kupnje te iste može promijeniti bez prethodne najave, ali se obvezuje obavijestiti sve registrirane korisnike putem e-mail adresa koje su isti upisali prilikom registracije.

   Sve eventualne promjene primijenit će se na korištenje ovih internetskih stranica.

  2. CIJENA
   A1 d.o.o. se obvezuje jasno, vidljivo i čitljivo istaknuti iznos maloprodajne cijene sukladno članku 7. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14). Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om. Troškovi plaćanja, dostave i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

   A1 d.o.o. će periodično, sukladno svojoj odluci stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju po cijeni koja je niža od cijene tih proizvoda u redovnoj prodaji, te se isto obvezuje jasno, vidljivo i čitljivo označiti i navesti duljinu trajanja akcijske prodaje.

   Nakon isteka roka akcijske prodaje, trgovačko društvo A1 d.o.o. neće primati narudžbe po uvjetima, koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

   Cijene svih proizvoda su informativne i podložne promjeni bez prethodne najave.

  3. PODACI O PROIZVODIMA I RASPOLOŽIVOST PROIZVODA
   Podaci o proizvodima na ovoj internetskoj stranici napravljeni su prema bazi podataka trgovačkog društva A1 d.o.o..

   Fotografije proizvoda su simbolične i informativnog karaktera, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. A1 d.o.o. posebno ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji, ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, obzirom na razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl..

   U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.

   Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani na ovoj internetskoj stranici podložni su kvarovima i nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl. U slučaju očitih pogrešaka ili neispravnosti u pogledu podataka o proizvodima prikazanih na ovoj internetskoj stranici, A1 d.o.o. zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor.

   Predmet narudžbe mogu biti samo proizvodi za koje je u narudžbi naznačeno da su raspoloživi na skladištu.

   U slučaju istovremenog naručivanja više korisnika na ovoj internetskoj stranici, može se dogoditi da informacija o raspoloživosti proizvoda ne bude istovjetna sa stanjem na A1 d.o.o. skladištu.

   Ukoliko naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, A1 d.o.o. će obavijestiti kupca da proizvod trenutno nije raspoloživ, roku u kojem je proizvod dobavljiv te ujedno ponuditi mogućnost kupnje alternativnog proizvoda iz ponude, koji je raspoloživ za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najbliži naručenom proizvodu, koji nije raspoloživ.

 3. NAČIN KUPNJE NA WEB SHOPU
  Odabirom svakog proizvoda pored istog su ispisani detalji – ime proizvoda, kratak opis, cijena, količina te da li je dostupan na skladištu.

  Klikom na gumb "dodaj” kod svakog artikla isti se uvrštava u „Košaricu".

  Cijene istaknute na stranicama pored pojedinog proizvoda izražene su s već uračunatim PDV-om.
  Pristupom meniju „Košarica" kupac dobiva uvid u odabrane proizvode, njihovu količinu i cijenu.
  Proizvod uvršten u „Košaricu" kupuje se klikom na tipku „Na blagajnu".

  Za svaku narudžbu, ispod košarice je naznačena cijena dostave.

  Nakon pritiska na tipku „Na blagajnu", kupac pristupa u obrazac narudžbe u koji ste dužni upisati osobne podatke. Ukoliko se osobni podaci kupca razlikuju od osobnih podataka primatelja dužni ste odabirom navedene opcije točno naznačiti i podatke primatelja.

  Nakon primitka svih obveznih podataka iz narudžbe, na ekranu će biti istaknuta obavijest da je narudžba kupca zaprimljena, a kupac će o primitku narudžbe dobiti posebnu obavijest elektronskim putem na naznačenu e-mail adresu.

 4. NARUDŽBA I TRENUTAK SKLAPANJA UGOVORA

  Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem izbornika i popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.Narudžba se smatra zaprimljenom u trenutku kada A1 d.o.o. putem internetskih stranica, elektroničkim putem zaprimi narudžbu.

  U trenutku kada je narudžba zaprimljena, A1 d.o.o. će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod uspješno naručen.

  Ukoliko kupac ne dobije obavijest iz prethodnog stavka, sugerira se provjeriti:

  1. da li je poruka u Junk/Spam folderu;
  2. da li je mailbox pun;
  3. da li se artikli nalaze u košarici nakon prijave na stranicu internetsku stranicu, te ako nisu kupac treba ponoviti proces naručivanja.

  Ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada A1 d.o.o. zaprimi potvrdu da je iznos narudžbe uplaćen.

  Ukoliko je proizvod naručen, a kao način plaćanja je odabrano internet bankarstvo, virman ili opća uplatnica, A1 d.o.o. se obvezuje rezervirati proizvod na skladištu u trajanju od 3 radna dana, ne uključujući subotu. Nakon isteka 3 radna dana od primitka narudžbe, A1 d.o.o. ne jamči za raspoloživost proizvoda.

 5. PLAĆANJE
  Naručenu robu moguće je platiti:
  1. Internet bankarstvom
  2. Općom uplatom, virmanom
  3. Pouzećem
  4. Kreditnim ili debitnim karticama (Maestro, MasterCard, MasterCard electronic, Visa, Visa Electron, Vpay)

  Izborom plaćanja putem kartica, klikom na izbornik «Nastavi na plaćanje» automatski se otvara zaseban prozor u koji se unose svi traženi podaci. Izborom plaćanja putem Internet bankarstva, opće uplatnice ili pouzećem, po završetku narudžbe e-mailom ćemo Vam poslati ponudu. Ponudu možete platiti prema prethodno izabranom načinu plaćanja.

  Ukoliko je izvršena uplata, a A1 d.o.o. ne raspolaže naručenim proizvodom zbog nedostatka robe na skladištu, kupac će u primjerenom roku biti obaviješten, te će A1 d.o.o. izvršiti povrat uplaćenih novčanih sredstava.

  U slučaju gore navedene uplate, kupac odgovara i snosi rizik za točnost i istinitost dostavljenih podataka s obzirom na to da će A1 d.o.o. izvršiti povrat sredstava sukladno dostavljenim podacima.
  Kod izbora modela plaćanja Internet bankarstvom ili općom uplatnicom/virmanom, robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od kupnje.

  Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.

 6. KORIŠTENJE KUPONA I POPUSTA
  Svim upisanima u mailing listu, te Facebook prijateljima Facebook stranica u vlasništvu A1 d.o.o., povremeno darujemo kupon za posebne promocije, pogodnosti i sniženja. Kupone možemo dijeliti i u suradnji s različitim medijima, drugim digitalnim mrežama.

  Kupon je najčešće jedna riječ ili niz znakova. Za obračun popusta u polje KUPON KOD, upišite točan tekst i/ili znakove na kuponu, potvrdite ga – i popust će se automatski obračunati. Polje za upis kupona nalazi se u „Košarici" u drugom i trećem koraku procesa plaćanja. Pogodnosti kupona moraju se iskoristiti prije završetka Vaše kupovine.

  Kuponi mogu biti ograničeni trajanjem i brojem korištenja. Također popusti mogu biti primijenjeni samo na jedan proizvod, na ograničen izbor proizvoda ili akciju. Sva pravila popusta bit će jasno naznačena prilikom slanja kupona.

 7. DOSTAVA
  Proizvode je moguće naručiti za dostavu na području Republike Hrvatske, prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave. Dostava na području Republike Hrvatske obavlja se putem dostavne službe koju je odabrao A1 d.o.o.. U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda. U cijenu proizvoda nije uključena dostava, osim ukoliko nije drugačije naznačeno (naznaka „besplatna dostava").
  1. CIJENA DOSTAVE
   Cijena dostave iznosi:
   • 30,00 kuna za vrijednost narudžbe do 199,00 kuna
   • BESPLATNA je za sve narudžbe iznad 199,00kn.
   2. CIJENA DOSTAVE ZA EU:
 • 10,00 EUR za dostavu narudžbe do 99,00 EUR
 • Besplatna dostava iznad 100,00 EUR (za EU)
 • Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.

       8. VRIJEME DOSTAVE
 
Sve narudžbe dostavljaju se od ponedjeljka do petka između 08:00 i 16:00 sati. Maksimalno vrijeme dostave je 2 radna dana ili 48 sati, osim za otoke, od trenutka zaprimljene narudžbe ili uplate, prema izabranom modelu plaćanja. Dostava na otoke se vrši sukladno rasporedu dostavne službe, te može trajati duže od gore navedenog.
  1. Za narudžbe primljene do 13 sati radnim danom, a kod kojih se plaćanje vrši nekom od ponuđenih debitnih ili kreditnih kartica ili kod kojih se plaćanje vrši pouzećem, naručenu robu isti dan predajemo dostavnoj službi. U slučaju primitka narudžbe nakon 13 sati radnim danom, naručenu robu predajemo dostavnoj službi sljedeći radni dan.

   U slučaju plaćanja Internet bankarstvom, općom uplatnicom ili virmanom, narudžbu šaljemo po primitku potvrde uplate. Za e-mailom/faksom zaprimljenu potvrdu uplate do 13 sati radnim danom, naručenu robu isti dan predajemo dostavnoj službi. U slučaju primitka potvrde uplate nakon 13 sati radnim danom, naručenu robu predajemo dostavnoj službi sljedeći radni dan.

   Obvezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

   Kada A1 d.o.o. putem dostavne službe isporuči proizvod kupcu odnosno primatelju, kupac odnosno primatelj je dužan preuzeti proizvod potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen.

  2. NEUSPJELA DOSTAVA/NEPOZNATA ADRESA
   U slučaju da u vrijeme dogovorene dostave niste kod kuće, dostavljač će vas nazvati i s vama dogovoriti novi termin dostave. Molimo vas da nam najavite na 091 4550 123, ako niste u mogućnosti zaprimiti narudžbu prema ranijem odabiru termina.

   Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavljač će pokušati stupiti u kontakt s primateljem i dogovoriti vrijeme i eventualno drugu adresu za dostavu.

   U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća u A1 d.o.o., a kupac će o tome biti obaviješten e-mailom te će mu biti ponuđena sljedeća mogućnost:

   1. da se naručeni proizvod, na zahtjev kupca e-mailom/telefonom, ponovo dostavi na adresu kupca odnosno primatelja;
   2. da se naručeni proizvod, na zahtjev kupca e-mailom/telefonom, ponovo dostavi na drugu adresu kupca odnosno primatelja.

  Ukoliko kupac u roku od 3 dana ne odgovori na upućeni mu e-mail i odabere jednu od ponuđenih mogućnosti, smatrati će se da je odustao od kupnje.

  U slučaju da kupac naruči robu i odbije ju primiti, A 1 ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova iz cjenika dostave.

 9. MATERIJALNI NEDOSTACI PROIZVODA

A1 d.o.o. odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima Republike Hrvatske posebice Zakonu o obveznim odnosima.
 • Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete.
 • U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te u tom slučaju sugeriramo da pošiljku kupac ne preuzima. Molimo kupce da nas kontaktiraju kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.
 • U slučaju vidljivog nedostatka proizvoda kod preuzimanja pošiljke, kupac nije dužan dopremljeni proizvod preuzeti, može odbiti primitak, te ne snosi troškove dostave takvog proizvoda. Smatra se da proizvodi koji su uredno zaprimljeni od strane kupca nisu imali vidljivi nedostatak.
 • Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan usporediti primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje dužan je u roku od osam dana uputiti pisani prigovor A1 d.o.o. jer se naknadne reklamacije neće uvažavati.
 • Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti A1 d.o.o., uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.
 • Ukoliko proizvod ima skriveni nedostatak (onaj nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja stvari) kojeg kupac utvrdi po otvaranju proizvoda – kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora i povrat novca, zamjenu proizvoda, uklanjanje nedostatka ili sniženje cijene.
 
     10. IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

         11. PISANI PRIGOVORI, POVRAT, REKLAMACIJE, ZAMJENA

U slučaju da je kupac iz bilo kojeg razloga nezadovoljan može uputiti pisani prigovor u zakonskom roku od 14 dana od primitka pošiljke, e-mailom na: info@a-1.hr, putem faxa na broj: 051 614 066, poštom na adresu: A1 d.o.o., Ciottina 26, 51000 Rijeka ili putem online obrasca za jednostrani raskid ugovora o kupnji proizvoda.
 
Kupac ima pravo na opravdani prigovor i na povrat robe u sljedećim slučajevima:
 1. isporuka robe koja nije naručena;
 2. isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja;
 3. isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja.
Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju kupac ima prigovor, u prigovoru se mole kupci da navedu broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime. A1 d.o.o. će potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja te odgovoriti u roku određenom Zakonom o zaštiti potrošača.

U slučaju opravdanog prigovora, kupac ima pravo na raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjenu za ispravni, neoštećeni i valjani proizvod.

A1 d.o.o. će prihvatiti povrat oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije utjecao na ispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe.
Robu će preuzeti A1 d.o.o. ili njegov ugovorni logistički partner, na adresi na koju je bila isporučena ili na drugoj adresi, prema prethodnom dogovoru s kupcem.

Kupac je dužan robu predati A1 d.o.o. bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je uputio svoju odluku o jednostranom raskidu ugovora. Kupac može robu sam vratiti na adresu A1 d.o.o. o svom trošku, o čemu treba prethodno obavijestiti trgovačko društvo A1 d.o.o..

A1 d.o.o. se obvezuje izvršiti povrat novca koji je primio za proizvode iz prigovora, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je A1 d.o.o. roba vraćena ili nakon što je dostavljen dokaz da je roba poslana nazad.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je izvršena uplata. U slučaju da kupac pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove na povrat.
 

      12. PRAVO NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA
 
Kupac može jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora:
 1. ako je predmet ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave,
 2. ako je predmet ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima,
 3. ako je predmet ugovora lako pokvarljiva roba ili roba kojoj brzo istječe rok uporabe.
Kako bi kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ovog ugovora, isti mora obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte.
Rok za jednostrani raskid ugovora od 14 dana počinje teći od dana kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane kupca, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed.

Ako kupac jednostrano raskine ovaj ugovor, A1 d.o.o. se obvezuje izvršiti povrat novca koji je primio, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada A1 d.o.o. roba bude vraćena ili nakon što bude dostavljen dokaz da je roba poslana nazad.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je izvršena uplata. U slučaju da kupac pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove na povrat.

Kupac je dužan robu predati ili poslati na adresu A1 d.o.o. bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je kupac uputio svoju odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Izravne troškove povrata robe snosi kupac sam.

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
 

       13. PRIMJENA UVJETA KUPNJE

Korištenjem usluga A1 d.o.o. internetske trgovine prihvaćate ove Uvjete kupnje.

Ako niste suglasni s uvjetima, nemojte koristiti ove stranice niti putem njih naručivati proizvode.

Ove internetske stranice sadrži informacije o proizvodima i uslugama A1 d.o.o., te služe kao elektroničko prodajno mjesto – internetska trgovina.

A1 d.o.o. ne odgovara za eventualnu štetu nastalu korištenjem ovih internetskih stranica, te korištenjem informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

       14. ZAVRŠNE ODREDBE

Prihvaćanjem ovih Uvjeta kupnje kupac pristaje na odredbe ovih uvjeta te prihvaća da oni čine sastavni dio Ugovora.

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više