True gum su žvakaće gume proizvedene u potpunosti bez plastike. Biorazgradive su, bez glutena, bez šećera (zaslađene ksilitolom), vegan i prva certificirana žvakaća guma bez palminog ulja. Osim što ih krasi vrhunska kvaliteta, dolaze u šest jedinstvenih okusa, od slatke maline do jake mente.

Koristeći samo najkvalitetnije sastojke bez plastike, izrađena je prava žvakaća guma koja je izvrsnog okusa, a istovremeno biorazgradiva – dobitna kombinacija za potrošače i naš planet.

Prestanite žvakati plastiku i izaberite svoj omiljeni okus True gum žvakaće gume u našem web shopu.

True gum

Većina žvakaćih guma je na bazi termnoplastike, materijala koji se nalazi u automobilskim gumama i plastičnim vrećicama. True gum se razlikuje od ostalih žvakaćih guma jer je na bazi prirodnog lateksa stabla Sapodilla, drveta koji raste u zemljama oko ekvatora. Proces proizvodnje ne zahtjeva sječu stabala, stoga ovakva žvakaća guma predstavlja održivi sastojak, a potiče i lokalnu zajednicu i zemljoradnike.

True gum žvakaće gume nastale su od svega nekoliko prirodnih sastojaka i potpuno su biorazgradive. Doprinose 'zero waste' pokretu, koji zagovara život sa što manje otpada ne zagađujući okoliš. Malim koracima kao što je odabir prave žvakaće gume do velikih promjena za eko sustav i našu planetu.

True gum okusi

True gum žvakaće gume dolaze u šest jedinstvenih okusa – menta, đumbir, slatki korijen, malina, limun i jaka menta.

True gum menta nagrađivana je žvakaća guma. Osvojila je nagradu za prehrambeni proizvod godine za 2019.godinu. Osim osvojene nagrade, osvojila je i srca potrošača jer se pokazala najprodavanijim okusom od svih True gum žvakaćih guma.

True gum đumbir inovativna je zdrava varijanta, napravljena od najboljih sastojaka. Pruža osjećaj svježine i zdravog okusa.

True gum malina slatka je opcija s najboljim sastojcima. Posebno ju obožavaju djeca, ali odličan je izbor i za sve ljubitelje slatkih okusa žvakaćih guma.

True gum slatki korijen izvrsnog je okusa. Zdrava varijanta s mnoštvom obožavatelja među svim starosnim skupinama, posebno osobama starije životne dobi. Svojim posebnim okusom vraća u djetinjstvo i bezbrižne dane.

True gum jaka menta borbi se protiv neugodnog zadaha i plastičnog zagađenja. Upoznajte našu vrhunsku žvakaću gumu za svježi dah. Ledeno hladna, osvježavajuća i izvrsnog okusa.

Kada ti život pruži limune, napravi prirodnu žvakaću gumu. Slatko. Kiselo. Bez plastike. Ne postaji bolje od ovoga. Isprobajte naš sočni nalet žvakaće gume s limunom.

True gum žvakaće gume proizvedene su bez plastike, a isključivo od prirodnih materijala. Biorazgradive su, zaslađene ksilitolom – brezinim šećerom i dolaze u atraktivnom modernom kartonskom pakiranju. Pronađite svoj omiljeni okus u našem web shopu i prestanite žvakati plastiku.

TRUE DROPS

TRUE DROPS

Pastile s vitaminom C 70 g, mentol

1,99 €
TRUE DROPS

TRUE DROPS

Pastile s vitaminom C 70 g, limun

1,99 €
TRUE GUM

TRUE GUM

Žvakaća guma limun 21 g

1,99 €
TRUE GUM

TRUE GUM

Žvakaća guma Strong mint 21 g

1,99 €
TRUE MINTS

TRUE MINTS

Bomboni bez šećera 13 g, naranča

1,46 €
TRUE GUM

TRUE GUM

Žvakaća guma 21 g, menta & matcha

1,99 €
TRUE GUM

TRUE GUM

Žvakaća guma 21 g, slatki korijen & eukaliptus

1,99 €
TRUE GUM

TRUE GUM

Žvakaća guma 21 g, đumbir & kurkuma

1,99 €
TRUE GUM

TRUE GUM

Žvakaća guma malina & vanilija 21 g

1,99 €
TRUE MINTS

TRUE MINTS

Bomboni bez šećera 13 g, crni ribiz

1,46 €
TRUE MINTS

TRUE MINTS

Bomboni bez šećera 13 g, trešnja

1,46 €
TRUE MINTS

TRUE MINTS

Bomboni bez šećera 13 g, menta

1,46 €

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više