Plaćanje i dostava

PLAĆANJE

Naručenu robu moguće je platiti:

  • Internet bankarstvom
  • Općom uplatnicom ili virmanom
  • Pouzećem gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama (Maestro, MasterCard)
  • Kreditnim ili debitnim karticama (Maestro, MasterCard, MasterCard Electronic, Visa, Visa Electron, Diners)

Izborom plaćanja putem kartica, klikom na izbornik «Nastavi na plaćanje» automatski se otvara zaseban prozor u koji se unose svi traženi podaci. Izborom plaćanja putem Internet bankarstva, opće uplatnice/virmana ili pouzećem, po završetku narudžbe e-mailom ćemo Vam poslati ponudu. Ponudu možete platiti prema prethodno izabranom načinu plaćanja.

Robu pakiramo i šaljemo po primitku narudžbe kod plaćanja pouzećem ili kreditnim karticama, odnosno po primitku uplate u slučaju plaćanja Internet bankarstvom, općom uplatnicom ili virmanom. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s robom.

DOSTAVA

Dostavu vršimo putem logističkog partnera.

Sve narudžbe dostavljaju se od ponedjeljka do petka između 08:00 i 16:00 sati. Maksimalno vrijeme dostave je 2 radna dana ili 48 h, osim za otoke, od trenutka zaprimljene narudžbe ili uplate, prema izabranom modelu plaćanja. Dostava na otoke se vrši sukladno rasporedu dostavne službe, te može trajati duže od gore navedenog.

Za narudžbe primljene do 13 sati radnim danom, a kod kojih se plaćanje vrši nekom od ponuđenih debitnih ili kreditnih kartica ili kod kojih se plaćanje vrši pouzećem, naručenu robu isti dan predajemo dostavnoj službi. U slučaju primitka narudžbe nakon 13 sati radnim danom, naručenu robu predajemo dostavnoj službi sljedeći radni dan.

U slučaju plaćanja Internet bankarstvom, općom uplatnicom ili virmanom, narudžbu šaljemo po primitku potvrde uplate. Za e-mailom/faksom zaprimljenu potvrdu uplate do 13 sati radnim danom, naručenu robu isti dan predajemo dostavnoj službi. U slučaju primitka potvrde uplate nakon 13 sati radnim danom, naručenu robu predajemo dostavnoj službi sljedeći radni dan.

Za točne informacije o dostavama na otoke obratite se na telefon 091 4550 124 radnim danom 8-16 sati.

Obvezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

 

CIJENA DOSTAVE

CIJENA DOSTAVE ZA REPUBLIKU HRVATSKU:

  • 4,00 eur za vrijednost narudžbe do 27,00 eur
  • BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe iznad 27 eur.

Napomena: navedene cijene dostave i pogodnosti vezane uz iste vrijede samo za dostave za područje Republike Hrvatske.

CIJENA DOSTAVE ZA EU:

  • 10,00 EUR za dostavu narudžbe do 99,00 EUR
  • BESPLATNA DOSTAVA iznad 100,00 EUR (za EU)

Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.

NEUSPJELA DOSTAVA / NEPOZNATA ADRESA

U slučaju da u vrijeme dogovorene dostave niste kod kuće, dostavljač će vas nazvati i s vama dogovoriti novi termin dostave. Molimo vas da nam najavite na 091 4550 124, ako niste u mogućnosti zaprimiti narudžbu prema ranijem odabiru termina.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavljač će pokušati stupiti u kontakt s primateljem i dogovoriti vrijeme i eventualno drugu adresu za dostavu.

U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća u A1 d.o.o., a kupac će o tome biti obaviješten e-mailom te će mu biti ponuđena slijedeća mogućnost:

  • da se naručeni proizvod, na zahtjev kupca e-mailom/telefonom, ponovo dostavi na adresu kupca odnosno primatelja;
  • da se naručeni proizvod, na zahtjev kupca e-mailom/telefonom, ponovo dostavi na drugu adresu kupca odnosno primatelja.

Ukoliko kupac u roku od 3 dana ne odgovori na upućeni mu e-mail i odabere jednu od ponuđenih mogućnosti, smatrati će se da je odustao od kupnje.

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više