Liofilizacija je postupak sušenja u zamrznutom stanju pod uvjetima vakuuma, kojime se postiže maksimalno očuvanje svih hranjivih tvari (vitamina, minerala), karakteristične arome i boje proizvoda.
Sušeno voće dobiveno metodom liofilizacije ubraja se u izuzetno kvalitetne, zdrave i prirodne namirnice, koje se u svojim različitim oblicima mogu koristiti samostalno ili kao dodatak žitaricama, biskvitima, kolačima,..
Sastojci: jagoda 100%.
Proizvođač i zemlja podrijetla: Van Drunen Farms Evropa d.o.o., R. Srbija
Stavlja na tržište: A1 d.o.o.,Tići 14, 51000 Rijeka, Hrvatska. Čuvati zatvoreno na suhom mjestu zaštićeno od topline i svjetlosti. Pakiranje se može naknadno zatvoriti, time proizvod ostaje duže svjež.
Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži.
Tagovi:
bez glutena,
bez dodanog šećera,
bez laktoze,
vegan
Prosječna hranjiva vrijednost na: | 100 g |
Energetska vrijednost kJ/kcal | 327kJ/1381kcal |
Masti | 2,4 g |
Od kojih zasićene masne kiseline | 0,2 g |
Ugljikohidrati | 56,4 g |
Od kojih šećeri* | 56,1 g |
Vlakna | 18,5 g |
Bjelančevine | 6,3 g |
Sol | <0,01 g |
*sadrži prirodno prisutne šećere.