Ljetni Buddha bowl

2.8.2023.

Sastojci:
  • 1 veća tikvica
  • 1 srednji batat (slatki krumpir)
  • 1 žlica konopljinih (ili nekih drugih) sjemenki
  • 100 g kuhanog slanutka
  • Šaka baby špinata
  • Šaka crvenog radiča
  • 100 g dimljenog tofua
  • 1 žlica sojinog umaka
  • 100 g kuhane riže ili kvinoje

Dresing:
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • Sok pola limuna
  • 1 žličica tahinija
  • 1 češanj češnjaka
  • Sol, papar, korijander
Postupak:
  1. Povrće (tikvicu i batat) i tofu narežite na kvadratiće i poprižite na malo maslinovog ulja i sojinom umaku. Ako želite, tofu možete dodati i sirovog (bez prženja).
  2. Sve sastojke za dresing dobro izmiješajte vilicom u zasebnoj posudi.
  3. Zdjelu slažite redom - salata i špinat na dno, kuhana žitarica po izboru, slanutak, tofu i povrće, sjemenke i dresing.
Dobar tek! 

Tempeh s roštilja

Tempeh s roštilja

Sezona roštiljanja je otvorena! Proslavite s nama dolazak proljeća i toplijih dana uz ovaj veganski specijalitet s roštilja!
Vol-au-vent s jagodama

Vol-au-vent s jagodama

Znate li što su vol-au-vent? Riječ je o francuskom specijalitetu - košaricama od lisnatog tijesta čije se ime prevodi kao 'list na vjetru'.  Ime savršeno opisuje karakterističnu hrskavost ovih košarica.
Brunch rižine rolice

Brunch rižine rolice

 Delikatan rižin papir savršen je niskokaloričan omot blagog okusa, a punjenje današnjih rolica odvesti će vas u sedmo nebo!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više