Ljetni Buddha bowl

2.8.2023.

Sastojci:
  • 1 veća tikvica
  • 1 srednji batat (slatki krumpir)
  • 1 žlica konopljinih (ili nekih drugih) sjemenki
  • 100 g kuhanog slanutka
  • Šaka baby špinata
  • Šaka crvenog radiča
  • 100 g dimljenog tofua
  • 1 žlica sojinog umaka
  • 100 g kuhane riže ili kvinoje

Dresing:
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • Sok pola limuna
  • 1 žličica tahinija
  • 1 češanj češnjaka
  • Sol, papar, korijander
Postupak:
  1. Povrće (tikvicu i batat) i tofu narežite na kvadratiće i poprižite na malo maslinovog ulja i sojinom umaku. Ako želite, tofu možete dodati i sirovog (bez prženja).
  2. Sve sastojke za dresing dobro izmiješajte vilicom u zasebnoj posudi.
  3. Zdjelu slažite redom - salata i špinat na dno, kuhana žitarica po izboru, slanutak, tofu i povrće, sjemenke i dresing.
Dobar tek! 

Bijeli ljetni tiramisu

Bijeli ljetni tiramisu

Ovaj kolač biti će vaš novi ljetni favorit! Današnji tiramisu s neočekivanim obratom oboriti će s nogu sve vaše goste.
Egzotična doručak zdjelica

Egzotična doručak zdjelica

Pripremate se za ljeto i krenuli ste s redovitom fizičkom aktivnošću? Već i ptice na grani znaju kako je doručak najvažniji obrok u danu, a naš današnji prijedlog je zasitna, puna vlakana i nevjerojatno ukusna - (veganska) proteinska kaša!
Tempeh s roštilja

Tempeh s roštilja

Sezona roštiljanja je otvorena! Proslavite s nama dolazak proljeća i toplijih dana uz ovaj veganski specijalitet s roštilja!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više