Ljetni Buddha bowl

2.8.2023.

Sastojci:
  • 1 veća tikvica
  • 1 srednji batat (slatki krumpir)
  • 1 žlica konopljinih (ili nekih drugih) sjemenki
  • 100 g kuhanog slanutka
  • Šaka baby špinata
  • Šaka crvenog radiča
  • 100 g dimljenog tofua
  • 1 žlica sojinog umaka
  • 100 g kuhane riže ili kvinoje

Dresing:
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • Sok pola limuna
  • 1 žličica tahinija
  • 1 češanj češnjaka
  • Sol, papar, korijander
Postupak:
  1. Povrće (tikvicu i batat) i tofu narežite na kvadratiće i poprižite na malo maslinovog ulja i sojinom umaku. Ako želite, tofu možete dodati i sirovog (bez prženja).
  2. Sve sastojke za dresing dobro izmiješajte vilicom u zasebnoj posudi.
  3. Zdjelu slažite redom - salata i špinat na dno, kuhana žitarica po izboru, slanutak, tofu i povrće, sjemenke i dresing.
Dobar tek! 

Domaći pesto genovese

Domaći pesto genovese

Unesite dašak Italije u svoj dom uz miris domaćeg pesta genovese. U tradicionalni pesto genovese dodaju se parmezan i pecorino sir, koji mu daju karakterističan okus i zgušnjavaju teksturu. U današnjoj verziji pesta, mi smo umjesto tih sireva koristili - prehrambe
Vegan lazanje (bez glutena)

Vegan lazanje (bez glutena)

Bezvremenski klasik talijanske kuhinje svima je omiljen, a danas vam donosimo recept koji je veganski, jesenski i bez glutena. Iako se na prvi pogled čini komplicirano, dopustite nam da vam pokažemo kako veganska i bezglutenska kuhinja može biti jednostavna i zaista ukusna!
Raw torta s jagodama

Raw torta s jagodama

Uz Handful liofilizirano voće i današnji recept brzo ćete uspjeti napraviti ukusan i drugačiji čokoladni desert, pred kojim nitko neće ostati ravnodušan. Jer ipak - jagode i čokolada uvijek i svugdje su dobitna kombinacija!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se