Zlatna Panna Cotta sa Darbo medom

9.3.2022.

Sastojci: 

Priprema: 
  1. Mlijeko prelijte u malu posudu pa uspite želatinu. Pričekajte pet minuta da omekša. 
  2. Kurkumu dobro promiješajte sa žlicom slatkog vrhnja pa ulijte ostatak vrhnja, sol i med. Miješajte na laganoj vatri sve dok se med ne otopi, ali pazite da ne zavrije. 
  3. Maknite smjesu s vatre pa umiješajte mlijeko. Dobro promiješajte, prelijte u čistu posudu i položite je u drugu posudu napunjenu vodom i ledom. Miješajte dok se hladi. 
  4. Kad se smjesa ohladi i zgusne prelijte je u posudice, pokrijte folijom i stavite u hladnjak na nekoliko sati.  
Dobar tek!
 
Izvor: https://gastro.24sata.hr/recepti/zlatna-panna-cotta-neobican-desert-koji-morate-isprobati-23863 

Vol-au-vent s jagodama

Vol-au-vent s jagodama

Znate li što su vol-au-vent? Riječ je o francuskom specijalitetu - košaricama od lisnatog tijesta čije se ime prevodi kao 'list na vjetru'.  Ime savršeno opisuje karakterističnu hrskavost ovih košarica.
Brunch rižine rolice

Brunch rižine rolice

 Delikatan rižin papir savršen je niskokaloričan omot blagog okusa, a punjenje današnjih rolica odvesti će vas u sedmo nebo!
Zdravi tiramisu

Zdravi tiramisu

Današnji je recept svima omiljen talijanski desert, ali u zdravijoj verziji! Ovaj će tiramisu zadovoljiti vašu želju za slatkim i istovremeno vas njegovati iznutra. 

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više