Veganski omlet

23.5.2025.

Sastojci:
  • 100 g brašna od slanutka
  • 200 ml Lima zobenog napitka
  • 1 žlica prehrambenog kvasca (po želji, za bogatiji okus)
  • ½ žličice kurkume (za boju)
  • ½ žličice soli
  • Papar po ukusu
  • 1 žlica maslinovog ulja za tavu
Priprema:
  1. Sve sastojke pomiješajte u zdjeli dok ne dobijete glatku smjesu.
  2. Zagrijte tavu s malo ulja i ulijte smjesu. Pecite na srednje jakoj vatri oko 5 minuta, dok rubovi ne postanu čvrsti. Zatim pažljivo okrenite i pecite još 2 do 3 minute. Po želji dodajte povrće, začine ili veganski sir – i uživajte!
U slast!

Kruh bez glutena

Kruh bez glutena

Obilježite s nama Mjesec celijakije uz Bakin bezglutenski kruh. Ovaj se kruh ne raspada te je idealan za sendviče, tosteve ili kao prilog vašoj košari za piknik.
Focaccia s medom i šparogama

Focaccia s medom i šparogama

U našim receptima uvijek volimo pratiti sezonu, pa vam zato danas donosimo jedan vrlo proljetni recept za lagan snack koji možete ponijeti sa sobom gdje god išli.  A možete ovom slasnom focacciom iznenaditi i svoju majku povodom Majčinog dana. 
Domaći proljetni linceri

Domaći proljetni linceri

Tko kaže da su linceri rezervirani samo za blagdane?

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više