Veganski bolonjez

20.3.2023.

Sastojci:
  • 1 veliki batat (slatki krumpir)
  • 2 mrkve
  • 1 šalica crvene leće
  • 2 glavice luka
  • 2 režnja usitnjenog češnjaka
  • 1 konzerva salse (400 g)
  • Maslinovo ulje
  • Začini: sol, papar, dimljena slatka paprika, curry prah (velikodušno), timijan, kim (po želji), svježi peršin za dekoraciju
Postupak:
Na maslinovom ulju izdinstajte sitno nasjeckani luk i začine, dok luk ne postane staklast. Zatim dodajte nasjeckano povrće i malo prodinstajte, dodajte neskuhanu crvenu leću i prodinstajte 1-2 minute. Dodajte salsu i 1-2 čaše vode, pustite da zavrije i kuhajte na laganoj vatri 20-ak minuta (dok se leća ne skuha). Umak je gotov kada se leća raspadne i umak dobije željenu gustoću. Poslužiti sa svježim začinskim biljem. Možete ga držati u hladnjaku do 3 dana.  
Dobar tek!

 Čokoladni sladoled na štapiću

Čokoladni sladoled na štapiću

Jeste li znali da se u srpnju obilježava svjetski dan čokolade? Mi smo to odlučili proslaviti uz zdravi čokoladni sladoled domaće izrade, za kojega smo koristili samo najbolju ekološku čokoladu.
Domaći sladoled od ananasa

Domaći sladoled od ananasa

Proslavite početak ljeta na plaži i uz ovaj zdravi domaći sladoled, koji ne sadrži umjetne šećere niti ikakve štetne sastojke. Prva ljetna subota ne zaslužuje ništa manje nego da se proslavi, zar ne? 
Hladna juha od cikle

Hladna juha od cikle

Što je šaltibarščiai?
Riječ je o juhi koja se sastoji od kuhane cikle, kiselog mlijeka ili kefira, svježeg krastavca, kopra i začina. Poslužuje se hladna, često uz kuhani krumpir i tvrdo kuhano jaje. Ova juha ne samo da je prepuna vitamina i minerala, već je i prirodno lagana za proba

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI


  • Brza dostava u roku
    24h

  • Mogućnost povrata
    unutar 30 dana

  • Besplatna dostava za
    narudžbe iznad 30 €

  • Plaćanje karticama, online
    bankarstvom i pouzećem

  • Sigurna kupnja
    uporabom SSL enkripcije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više