Valentinovske tortice od jagode

10.2.2023.

SASTOJCI:
  • 1 rola lisnatog tijesta
  • 1 jaje
  • 5 svježih jagoda
  • Po želji šećera
  • Po želji Nocciolate bez laktoze
  • Po želji šećera u prahu

PRIPREMA:
  1. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. 
  2. Lagano razvaljajte lisnato tijesto.
  3. Izrežite 6 krugova i stavite u kalup obložen papirom za pečenje. 
  4. Izrežite jagode u male kocke, stavite žlicu Nocciolate bez laktoze i komadiće jagoda. 
  5. Prekrijte  s preostalim krugovima koje ste dobili i zatvorite rubove prstima. 
  6. S rubovima tanjura uredite rubove tortica, te nožem zarežite središte.
  7. Izradite jaje i premažite površinu tortica.  
  8. Pospite s malo šećera i pecite u vrućoj pećnici oko 15/20 minuta. 
  9. Ohladite i pospite šećerom u prahu.
U slast! 

Domaći pesto genovese

Domaći pesto genovese

Unesite dašak Italije u svoj dom uz miris domaćeg pesta genovese. U tradicionalni pesto genovese dodaju se parmezan i pecorino sir, koji mu daju karakterističan okus i zgušnjavaju teksturu. U današnjoj verziji pesta, mi smo umjesto tih sireva koristili - prehrambe
Vegan lazanje (bez glutena)

Vegan lazanje (bez glutena)

Bezvremenski klasik talijanske kuhinje svima je omiljen, a danas vam donosimo recept koji je veganski, jesenski i bez glutena. Iako se na prvi pogled čini komplicirano, dopustite nam da vam pokažemo kako veganska i bezglutenska kuhinja može biti jednostavna i zaista ukusna!
Raw torta s jagodama

Raw torta s jagodama

Uz Handful liofilizirano voće i današnji recept brzo ćete uspjeti napraviti ukusan i drugačiji čokoladni desert, pred kojim nitko neće ostati ravnodušan. Jer ipak - jagode i čokolada uvijek i svugdje su dobitna kombinacija!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se