Slanci bez glutena

25.10.2023.

Sastojci:
  • 400 g Bakin''mix Bread&Pizza
  • 1 žličica soli
  • 20 g brezinog šećera
  • 7 g suhog kvasca
  • 170 g jogurta
  • 200 ml vode
  • 100 ml ulja

Slani preljev:
  • 2 žlice Bakin''mix Bread&Pizza
  • 1/2 žličice praška za pecivo
  • 1 žličica soli
  • 100 ml vode (dodavati postepeno)
Postupak:
  1. Zamijesiti suhe i vlažne sastojke za tijesto (vodu dodavati postepeno) i pustiti da odstoji pokriveno 30 min.
  2. Tijesto podijeliti u 12 jednakih dijelova. Nauljiti dlanove i oblikovati slance debljine i duljine po želji. Slance pokriti i ostaviti da odstoje.
  3. Zagrijati pećnicu na 210 stupnjeva i peći slance 15 minuta. Preliti ih slanim preljevom pa peći još nekoliko minuta dok preljev ne postane hrskav.
U slast!

Ekleri s bijelom čokoladom

Ekleri s bijelom čokoladom

Ekleri su još jedan francuski klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a sada dolaze u još boljoj verziji! Ovi hrskavi, kremasti štapići od choux tijesta oduševit će svakog ljubitelja slastica. 
Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Danas otkrivamo nov način pripreme neodoljivo kremaste i ukusne panna cotte: koristimo liofilizirane jagode. Pripremite ju s nama!
Proljetna torta od mrkve

Proljetna torta od mrkve

Je li itko ikada uspio odbiti komad ove slasne torte? Unatoč svom glavnom sastojku - mrkvi, ova je torta osvojila srca mnogih diljem svijeta, ponajviše zbog svoje sočnosti i bogatstva okusa. U originalnom se receptu koristi običan šećer, koji smo mi zamijenili smeđim (ali možete koristit

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više