Slanci bez glutena

25.10.2023.

Sastojci:
  • 400 g Bakin''mix Bread&Pizza
  • 1 žličica soli
  • 20 g brezinog šećera
  • 7 g suhog kvasca
  • 170 g jogurta
  • 200 ml vode
  • 100 ml ulja

Slani preljev:
  • 2 žlice Bakin''mix Bread&Pizza
  • 1/2 žličice praška za pecivo
  • 1 žličica soli
  • 100 ml vode (dodavati postepeno)
Postupak:
  1. Zamijesiti suhe i vlažne sastojke za tijesto (vodu dodavati postepeno) i pustiti da odstoji pokriveno 30 min.
  2. Tijesto podijeliti u 12 jednakih dijelova. Nauljiti dlanove i oblikovati slance debljine i duljine po želji. Slance pokriti i ostaviti da odstoje.
  3. Zagrijati pećnicu na 210 stupnjeva i peći slance 15 minuta. Preliti ih slanim preljevom pa peći još nekoliko minuta dok preljev ne postane hrskav.
U slast!

Tempeh s roštilja

Tempeh s roštilja

Sezona roštiljanja je otvorena! Proslavite s nama dolazak proljeća i toplijih dana uz ovaj veganski specijalitet s roštilja!
Vol-au-vent s jagodama

Vol-au-vent s jagodama

Znate li što su vol-au-vent? Riječ je o francuskom specijalitetu - košaricama od lisnatog tijesta čije se ime prevodi kao 'list na vjetru'.  Ime savršeno opisuje karakterističnu hrskavost ovih košarica.
Brunch rižine rolice

Brunch rižine rolice

 Delikatan rižin papir savršen je niskokaloričan omot blagog okusa, a punjenje današnjih rolica odvesti će vas u sedmo nebo!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više