Sladoled od mente

22.7.2022.

SASTOJCI:
  • 1 1/2 šalica natopljenih indijskih oraščića
  • 1 1/2 šalica bademovog ili kokosovog mlijeka
  • šaka mente, sok 1 limete
  • 1-2 kapi jestivog eteričnog ulja mente
  • 1 žličica matcha praha
  • 1/2 šalice meda ili javorovog sirupa
  • 4 žlice kokosovog maslaca
  • 3 žlice ekstra djevičanskog kokosovog ulja

PRIPREMA:
  1. Indijske oraščiće natopite u vodi na nekoliko sati s prstohvatom soli. Operite i ocijedite indijske oraščiće.
  2. Na vodenoj kupelji rastopite kokosov maslac i ulje.
  3. U blenderu na velikoj brzini pomiješajte sve sastojke osim mješavine ulja i maslaca.
  4. Na kraju dodajte mješavinu i miješajte do fine glatke i kremaste smjese.
  5. Smjesu prebacite u aparat za sladoled. Ako nemate aparat za sladoled, smjesu prebacite u zamrzivač na nekoliko sati da se stisne.
  6. Svakih pola sata pomiješajte smjesu kako se ne bi stvorile grudice.
U slast !

Tempeh s roštilja

Tempeh s roštilja

Sezona roštiljanja je otvorena! Proslavite s nama dolazak proljeća i toplijih dana uz ovaj veganski specijalitet s roštilja!
Vol-au-vent s jagodama

Vol-au-vent s jagodama

Znate li što su vol-au-vent? Riječ je o francuskom specijalitetu - košaricama od lisnatog tijesta čije se ime prevodi kao 'list na vjetru'.  Ime savršeno opisuje karakterističnu hrskavost ovih košarica.
Brunch rižine rolice

Brunch rižine rolice

 Delikatan rižin papir savršen je niskokaloričan omot blagog okusa, a punjenje današnjih rolica odvesti će vas u sedmo nebo!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više