Raw torta s jagodama

3.8.2023.

Sastojci (donji sloj):
  • 300 g oljuštenih datulja
  • 100 g sirovih badema
  • 25 g organskog kakaa
  • 40 g chia sjemenki
  • 25 g maslaca od badema

Sastojci (čokoladni preljev):
  • 200 g tamne čokolade (75% kakaa)
  • 2 žlice kokosovog ulja
  • 25 g maslaca od badema
  • Handful liofilizirane jagode

Postupak:
  1. Datulje prelijte kipućom vodom i ostavite da stoje bar 10 minuta. Zatim ih oljuštite i stavite u blender sa ostalim sastojcima za donji sloj. Nemojte predugo blendati, malo teksture i komadića badema je poželjno.
  2. Otopiti crnu čokoladu s kokosovim uljem i preliti preko donjeg sloja, ravnomjerno raspoređujući čokoladu. Otopiti maslac od badema sa 1 žličicom kokosovog ulja. Staviti maslac od badema na nekoliko mjesta preko čokolade u male hrpice.
  3. Čačkalicom napraviti šare po želji. Ukrasiti tortu komadićima Handful liofilizirane jagode.

Ostavi se u hladnjaku barem jedan sat da se čokolada ukruti. U slast!

Voćno-čokoladni oblačići

Voćno-čokoladni oblačići

Vremenska prognoza danas? Dan ispunjen voćno-čokoladnim oblačićima! 
Raw Bite flatbread

Raw Bite flatbread

Raw Bite energetske pločice odličan su međuobrok ili dodatak jutarnjim zobenim kašama, ali je li vam ikada palo na pamet isprobati ih u slanim jelima? Isprobajte današnji recept i uvjerite se koliko su naše Raw Bite pločice zapravo svestrane!
Kolač od mrkve

Kolač od mrkve

Stiglo je ljeto! Kako ga bolje obilježiti negoli osvježavajućom zdravom slasticom, poput današnjeg kolača od mrkve. Ponesite ga sa sobom na plažu i zasladite si dan!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više