Raw torta s jagodama

3.8.2023.

Sastojci (donji sloj):
  • 300 g oljuštenih datulja
  • 100 g sirovih badema
  • 25 g organskog kakaa
  • 40 g chia sjemenki
  • 25 g maslaca od badema

Sastojci (čokoladni preljev):
  • 200 g tamne čokolade (75% kakaa)
  • 2 žlice kokosovog ulja
  • 25 g maslaca od badema
  • Handful liofilizirane jagode

Postupak:
  1. Datulje prelijte kipućom vodom i ostavite da stoje bar 10 minuta. Zatim ih oljuštite i stavite u blender sa ostalim sastojcima za donji sloj. Nemojte predugo blendati, malo teksture i komadića badema je poželjno.
  2. Otopiti crnu čokoladu s kokosovim uljem i preliti preko donjeg sloja, ravnomjerno raspoređujući čokoladu. Otopiti maslac od badema sa 1 žličicom kokosovog ulja. Staviti maslac od badema na nekoliko mjesta preko čokolade u male hrpice.
  3. Čačkalicom napraviti šare po želji. Ukrasiti tortu komadićima Handful liofilizirane jagode.

Ostavi se u hladnjaku barem jedan sat da se čokolada ukruti. U slast!

Veganska torta od kestena

Veganska torta od kestena

Vjerujte nam - ova će vam torta razbuditi sva osjetila, a stati na samo jednom komadu biti će nemoguće! Pripremite s nama ovu kremastu, zdravu i ukusnu vegansku tortu zbog koje će svaki drugi čokoladni desert pasti u drugi plan.
Jesenska gusta juha od bundeve

Jesenska gusta juha od bundeve

Veganska gusta juha od bundeve koja će vam ugrijati tijelo i dušu. Pripremite ju s nama i poželite dobrodošlicu jeseni!
Patlidžan parmigiana

Patlidžan parmigiana

Jeste li ikada čuli za 'Melanzane alla parmigiana', talijansko klasično jelo koje potječe iz južne Italije?
Ovo jelo je bogata kombinacija slojeva tanko rezanih patlidžana ('melanzane'), umaka od rajčice, sira (najčešće parmezana, odakle dolazi ime) i često mozzarelle.&nbs

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI


  • Brza dostava u roku
    24h

  • Mogućnost povrata
    unutar 30 dana

  • Besplatna dostava za
    narudžbe iznad 27 €

  • Plaćanje karticama, online
    bankarstvom i pouzećem

  • Sigurna kupnja
    uporabom SSL enkripcije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više