Proteinske kakao palačinke sa Nocciolatom

27.5.2022.

SASTOJCI:
  • 1/3 šalice Biozen napitka od badema
  • Nocciolata krema od lješnjaka Bianca
  • mjerica wheya (proteinskog praška) od čokolade
  • pola šalice bademovog brašna
  • 2 žlice kakao praha
  • 3 žlice kokosovog šećera
  • 1 žlica praška za pecivo bez glutena
  • 4 jaja
  • 2 žlice otpljenog kokosovog ulja
  • 1/4 žličice bournon vanilije u prahu
  • prstohvat soli

POSTUPAK:
  1. Sve skupa dobro umiksajte i pecite na kokosovom ulju. Umjesto wheya možete staviti i brašno bez glutena, pirovo brašno ili kokosovo.
  2. Palačinke namažite namazom od lješnjaka Nocciolata.

Dobar tek!

Autorica recepta: Martina Novosel Fitness

Ekleri s bijelom čokoladom

Ekleri s bijelom čokoladom

Ekleri su još jedan francuski klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a sada dolaze u još boljoj verziji! Ovi hrskavi, kremasti štapići od choux tijesta oduševit će svakog ljubitelja slastica. 
Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Danas otkrivamo nov način pripreme neodoljivo kremaste i ukusne panna cotte: koristimo liofilizirane jagode. Pripremite ju s nama!
Proljetna torta od mrkve

Proljetna torta od mrkve

Je li itko ikada uspio odbiti komad ove slasne torte? Unatoč svom glavnom sastojku - mrkvi, ova je torta osvojila srca mnogih diljem svijeta, ponajviše zbog svoje sočnosti i bogatstva okusa. U originalnom se receptu koristi običan šećer, koji smo mi zamijenili smeđim (ali možete koristit

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više