Mini bezglutenske palačinke

24.4.2023.

Sastojci:
  • 200 g Bakin''Mix Bread&Pizza brašna
  • 1 i pol paketić praška za pecivo 
  • 1/4 žličice soli 
  • 4 žličice šećera 
  • 300 ml mlijeka 
  • 1 veće jaje 
  • 2 žlice rastopljenog maslaca 
  • Bijela Nocciolata za preljev

Postupak:
Prvo dobro promiješajte sve suhe sastojke, a zatim mlijeko i jaje. Miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Prije pečenja na toploj tavi otopite malo maslaca, zagrabite smjesu žlicom i stavite u tavi. Palačinkice se sa svake strane peku oko 1 minute, kada porumene. Preijte ih Nocciolatom dok su još tople kako bi se na njima rastopila.

U slast!  

Domaći pesto genovese

Domaći pesto genovese

Unesite dašak Italije u svoj dom uz miris domaćeg pesta genovese. U tradicionalni pesto genovese dodaju se parmezan i pecorino sir, koji mu daju karakterističan okus i zgušnjavaju teksturu. U današnjoj verziji pesta, mi smo umjesto tih sireva koristili - prehrambe
Vegan lazanje (bez glutena)

Vegan lazanje (bez glutena)

Bezvremenski klasik talijanske kuhinje svima je omiljen, a danas vam donosimo recept koji je veganski, jesenski i bez glutena. Iako se na prvi pogled čini komplicirano, dopustite nam da vam pokažemo kako veganska i bezglutenska kuhinja može biti jednostavna i zaista ukusna!
Raw torta s jagodama

Raw torta s jagodama

Uz Handful liofilizirano voće i današnji recept brzo ćete uspjeti napraviti ukusan i drugačiji čokoladni desert, pred kojim nitko neće ostati ravnodušan. Jer ipak - jagode i čokolada uvijek i svugdje su dobitna kombinacija!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se