Kruh bez glutena

13.5.2025.

Sastojci:
  • Bakin' mix Bread&Pizza 500 g
  • 4 g suhog kvasca
  • 440 ml mlake vode
  • 10 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 10 g soli
Priprema: 
  1. U veću zdjelu dodati brašno, sol, suhi kvasac i maslinovo ulje.
  2. Postepeno dodavati toplu vodu i miješati mikserom.
  3. Miješati dok ne dobijete glatko tijesto.
  4. Tijesto prebaciti na radnu površinu.
  5. Na tijesto staviti malo maslinovog ulja i kratko izmijesiti.
  6. Oblikovati kruh pa prebaciti na lim prekriven papirom za pečenje.
  7. Pustiti da se tijesto diže 15 minuta.
  8. Kruh peći na 190 stupnjeva, 20 do 25 minuta, ovisno o jačini pećnice.
Dobar tek!

 Čokoladni sladoled na štapiću

Čokoladni sladoled na štapiću

Jeste li znali da se u srpnju obilježava svjetski dan čokolade? Mi smo to odlučili proslaviti uz zdravi čokoladni sladoled domaće izrade, za kojega smo koristili samo najbolju ekološku čokoladu.
Domaći sladoled od ananasa

Domaći sladoled od ananasa

Proslavite početak ljeta na plaži i uz ovaj zdravi domaći sladoled, koji ne sadrži umjetne šećere niti ikakve štetne sastojke. Prva ljetna subota ne zaslužuje ništa manje nego da se proslavi, zar ne? 
Hladna juha od cikle

Hladna juha od cikle

Što je šaltibarščiai?
Riječ je o juhi koja se sastoji od kuhane cikle, kiselog mlijeka ili kefira, svježeg krastavca, kopra i začina. Poslužuje se hladna, često uz kuhani krumpir i tvrdo kuhano jaje. Ova juha ne samo da je prepuna vitamina i minerala, već je i prirodno lagana za proba

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI


  • Brza dostava u roku
    24h

  • Mogućnost povrata
    unutar 30 dana

  • Besplatna dostava za
    narudžbe iznad 30 €

  • Plaćanje karticama, online
    bankarstvom i pouzećem

  • Sigurna kupnja
    uporabom SSL enkripcije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više