Kruh bez glutena

13.5.2025.

Sastojci:
  • Bakin' mix Bread&Pizza 500 g
  • 4 g suhog kvasca
  • 440 ml mlake vode
  • 10 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 10 g soli
Priprema: 
  1. U veću zdjelu dodati brašno, sol, suhi kvasac i maslinovo ulje.
  2. Postepeno dodavati toplu vodu i miješati mikserom.
  3. Miješati dok ne dobijete glatko tijesto.
  4. Tijesto prebaciti na radnu površinu.
  5. Na tijesto staviti malo maslinovog ulja i kratko izmijesiti.
  6. Oblikovati kruh pa prebaciti na lim prekriven papirom za pečenje.
  7. Pustiti da se tijesto diže 15 minuta.
  8. Kruh peći na 190 stupnjeva, 20 do 25 minuta, ovisno o jačini pećnice.
Dobar tek!

Focaccia s medom i šparogama

Focaccia s medom i šparogama

U našim receptima uvijek volimo pratiti sezonu, pa vam zato danas donosimo jedan vrlo proljetni recept za lagan snack koji možete ponijeti sa sobom gdje god išli.  A možete ovom slasnom focacciom iznenaditi i svoju majku povodom Majčinog dana. 
Domaći proljetni linceri

Domaći proljetni linceri

Tko kaže da su linceri rezervirani samo za blagdane?
Ekleri s bijelom čokoladom

Ekleri s bijelom čokoladom

Ekleri su još jedan francuski klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a sada dolaze u još boljoj verziji! Ovi hrskavi, kremasti štapići od choux tijesta oduševit će svakog ljubitelja slastica. 

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više