Kiflice bez glutena sa marmeladom

6.3.2023.

SASTOJCI:

PRIPREMA:

  1. 400 g Bakin'' Mixa Bread&Pizza, 50g šećera, 8g suhog kvasca, 200ml toplog mlijeka, 50g otopljenog maslaca, 1 jaje i 1 žličicu soli staviti u zdjelu i miksati. Ostatak mlijeka dodavati postepeno. 
  2.  Dobiveno tijesto prekriti i ostaviti oko 30 min na toplome.
  3. Tijesto razvaljati na 1 cm debljine i odrezati tijesto u obliku trokutića.
  4. Premazati marmeladom po želji i oblikovati kiflice.
  5.  Kiflice prije pečenja premazati razmućenim jajem.
  6. Peći na 200 stupnjeva 12 minuta.

Dobar tek!

Kruh bez glutena

Kruh bez glutena

Obilježite s nama Mjesec celijakije uz Bakin bezglutenski kruh. Ovaj se kruh ne raspada te je idealan za sendviče, tosteve ili kao prilog vašoj košari za piknik.
Focaccia s medom i šparogama

Focaccia s medom i šparogama

U našim receptima uvijek volimo pratiti sezonu, pa vam zato danas donosimo jedan vrlo proljetni recept za lagan snack koji možete ponijeti sa sobom gdje god išli.  A možete ovom slasnom focacciom iznenaditi i svoju majku povodom Majčinog dana. 
Domaći proljetni linceri

Domaći proljetni linceri

Tko kaže da su linceri rezervirani samo za blagdane?

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više