Kiflice bez glutena sa marmeladom

6.3.2023.

SASTOJCI:

PRIPREMA:

  1. 400 g Bakin'' Mixa Bread&Pizza, 50g šećera, 8g suhog kvasca, 200ml toplog mlijeka, 50g otopljenog maslaca, 1 jaje i 1 žličicu soli staviti u zdjelu i miksati. Ostatak mlijeka dodavati postepeno. 
  2.  Dobiveno tijesto prekriti i ostaviti oko 30 min na toplome.
  3. Tijesto razvaljati na 1 cm debljine i odrezati tijesto u obliku trokutića.
  4. Premazati marmeladom po želji i oblikovati kiflice.
  5.  Kiflice prije pečenja premazati razmućenim jajem.
  6. Peći na 200 stupnjeva 12 minuta.

Dobar tek!

Ganache od kestena

Ganache od kestena

Jesenski ganache možete iskoristiti kao punjenje za kekse, palačinke ili jednostavno namazati na kruh. S njim nema greške, jer se savršeno uklapa baš svugdje!


Paprena juha od mrkve

Paprena juha od mrkve

Ova jesenska juha zagrijati će vam dušu i tijelo tijekom promjenjivih rujanskih temperatura i vremenskih uvjeta, a zbog bogatstva začina ujedno i poslužiti kao pravi 'boost' za imunitet. Iako se zove 'paprena juha', papar nije njen glavni sastojak. Ovu juhu m
Domaći pesto genovese

Domaći pesto genovese

Unesite dašak Italije u svoj dom uz miris domaćeg pesta genovese. U tradicionalni pesto genovese dodaju se parmezan i pecorino sir, koji mu daju karakterističan okus i zgušnjavaju teksturu. U današnjoj verziji pesta, mi smo umjesto tih sireva koristili - prehrambe

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI


  • Brza dostava u roku
    24h

  • Mogućnost povrata
    unutar 30 dana

  • Besplatna dostava za
    narudžbe iznad 27 €

  • Plaćanje karticama, online
    bankarstvom i pouzećem

  • Sigurna kupnja
    uporabom SSL enkripcije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se