Kiflice bez glutena sa marmeladom

6.3.2023.

SASTOJCI:

PRIPREMA:

  1. 400 g Bakin'' Mixa Bread&Pizza, 50g šećera, 8g suhog kvasca, 200ml toplog mlijeka, 50g otopljenog maslaca, 1 jaje i 1 žličicu soli staviti u zdjelu i miksati. Ostatak mlijeka dodavati postepeno. 
  2.  Dobiveno tijesto prekriti i ostaviti oko 30 min na toplome.
  3. Tijesto razvaljati na 1 cm debljine i odrezati tijesto u obliku trokutića.
  4. Premazati marmeladom po želji i oblikovati kiflice.
  5.  Kiflice prije pečenja premazati razmućenim jajem.
  6. Peći na 200 stupnjeva 12 minuta.

Dobar tek!

Tempeh s roštilja

Tempeh s roštilja

Sezona roštiljanja je otvorena! Proslavite s nama dolazak proljeća i toplijih dana uz ovaj veganski specijalitet s roštilja!
Vol-au-vent s jagodama

Vol-au-vent s jagodama

Znate li što su vol-au-vent? Riječ je o francuskom specijalitetu - košaricama od lisnatog tijesta čije se ime prevodi kao 'list na vjetru'.  Ime savršeno opisuje karakterističnu hrskavost ovih košarica.
Brunch rižine rolice

Brunch rižine rolice

 Delikatan rižin papir savršen je niskokaloričan omot blagog okusa, a punjenje današnjih rolica odvesti će vas u sedmo nebo!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više