Hrskavi falafel

23.1.2025.

Sastojci:
  • 200 g suhog slanutka (namočiti preko noći)
  • 1 luk, sitno nasjeckan
  • 2 režnja češnjaka
  • 1 šaka peršina
  • 1 žličica kumina
  • 1 žličica korijandera
  • Sol, papar, maslinovo ulje
  • Tahini, limunov sok i češnjak za umak

Priprema:
  1. Sve sastojke (osim ulja) blendajte u multipraktiku dok ne dobijete grubu smjesu.
  2. Oblikujte kuglice ili pločice, posložite na pleh i premažite uljem.
  3. Pecite 20 minuta na 200 °C, okrećući na pola pečenja. Poslužite uz tahini umak i svježe povrće.

Kruh bez glutena

Kruh bez glutena

Obilježite s nama Mjesec celijakije uz Bakin bezglutenski kruh. Ovaj se kruh ne raspada te je idealan za sendviče, tosteve ili kao prilog vašoj košari za piknik.
Focaccia s medom i šparogama

Focaccia s medom i šparogama

U našim receptima uvijek volimo pratiti sezonu, pa vam zato danas donosimo jedan vrlo proljetni recept za lagan snack koji možete ponijeti sa sobom gdje god išli.  A možete ovom slasnom focacciom iznenaditi i svoju majku povodom Majčinog dana. 
Domaći proljetni linceri

Domaći proljetni linceri

Tko kaže da su linceri rezervirani samo za blagdane?

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više