GLUTEN FREE Focaccia

26.7.2021.

Tradicionalnu talijansku Focacciu izradili smo pomoću Bakin' mix brašna Bread&Pizza bez glutena. U ovoj Focacci mogu uživati svi - oboljeli od celijakije, alergični na pšenicu ili intolerantni na gluten. Osim vrhunske kvalitete i odličnog okusa, ovo brašno krasi jednostavnost i brzina pripreme. 
 
Kako uz pomoć Bakin' mix brašna izraditi ukusnu Focacciu pročitajte u nastavku.
 
popis za kupovinu
 
 
SASTOJCI:
 

  • 400g Bakin' mix Bread&Pizza brašna + 20g za brašniti površinu
  • 350ml mlake vode
  • 70ml maslinovog ulja + za premaz
  • 5g suhog kasca
  • 1 čajna žličica soli  
 
 
PRIPREMA:

  1. U veću zdjelu staviti brašno, suhi kvasac sol i maslinovo ulje.
  2. Postepeno dodati toplu vodu te miješati mikserom dok ne dobijete glatku smjesu.
  3. Tijesto prebaciti na pobrašnjenu radnu površinu te kratko izmijesiti.
  4. Pustiti da se tijesto diže 20 min.Na tijesto staviti maslinovo ulje i oblikovati Focacciu.
  5. Dekorirati s mini rajčicama i paprikom.
  6. Peći na 180°C, 20 do 25 min. ovisno o jačini pećnice. 
 
 
Dobar tek!
 
 
Recept pronađite i na našem Youtube kanalu.
 Focaccia bez glutena

Tempeh s roštilja

Tempeh s roštilja

Sezona roštiljanja je otvorena! Proslavite s nama dolazak proljeća i toplijih dana uz ovaj veganski specijalitet s roštilja!
Vol-au-vent s jagodama

Vol-au-vent s jagodama

Znate li što su vol-au-vent? Riječ je o francuskom specijalitetu - košaricama od lisnatog tijesta čije se ime prevodi kao 'list na vjetru'.  Ime savršeno opisuje karakterističnu hrskavost ovih košarica.
Brunch rižine rolice

Brunch rižine rolice

 Delikatan rižin papir savršen je niskokaloričan omot blagog okusa, a punjenje današnjih rolica odvesti će vas u sedmo nebo!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više