Gazpacho

21.7.2022.

Sastojci:
  • 2 crvene paprike
  • 5-6  zrelih rajčica
  • 1 komad češnjaka
  • 1 manji krastavac
  • 2 dl vode
  • nekoliko žlica maslinovog ulja
  • sol i papar
  • par žlica aceta balsamica
  • mogući začini: bosiljak, peršin, čili, kurkuma, curry, 
Postupak:
  1. Povrće temeljito operite, s rajčica i krastavaca ogulite koru te sve sastojke zajedno ubacite u blender. Po želji dodajte još tekućine ili ulja dok ne dobijete željenu teksturu, te juhu pohranite u hladnjak na barem 1 sat i poslužite hladnu. 
  2. Gazpacho juha vrlo je zahvalan recept i podložna mnogim varijacijama stoga nemojte oklijevati igrati se sa začinima i sastojcima.
Dobar tek!

Domaći pesto genovese

Domaći pesto genovese

Unesite dašak Italije u svoj dom uz miris domaćeg pesta genovese. U tradicionalni pesto genovese dodaju se parmezan i pecorino sir, koji mu daju karakterističan okus i zgušnjavaju teksturu. U današnjoj verziji pesta, mi smo umjesto tih sireva koristili - prehrambe
Vegan lazanje (bez glutena)

Vegan lazanje (bez glutena)

Bezvremenski klasik talijanske kuhinje svima je omiljen, a danas vam donosimo recept koji je veganski, jesenski i bez glutena. Iako se na prvi pogled čini komplicirano, dopustite nam da vam pokažemo kako veganska i bezglutenska kuhinja može biti jednostavna i zaista ukusna!
Raw torta s jagodama

Raw torta s jagodama

Uz Handful liofilizirano voće i današnji recept brzo ćete uspjeti napraviti ukusan i drugačiji čokoladni desert, pred kojim nitko neće ostati ravnodušan. Jer ipak - jagode i čokolada uvijek i svugdje su dobitna kombinacija!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se