Gazpacho

21.7.2022.

Sastojci:
  • 2 crvene paprike
  • 5-6  zrelih rajčica
  • 1 komad češnjaka
  • 1 manji krastavac
  • 2 dl vode
  • nekoliko žlica maslinovog ulja
  • sol i papar
  • par žlica aceta balsamica
  • mogući začini: bosiljak, peršin, čili, kurkuma, curry, 
Postupak:
  1. Povrće temeljito operite, s rajčica i krastavaca ogulite koru te sve sastojke zajedno ubacite u blender. Po želji dodajte još tekućine ili ulja dok ne dobijete željenu teksturu, te juhu pohranite u hladnjak na barem 1 sat i poslužite hladnu. 
  2. Gazpacho juha vrlo je zahvalan recept i podložna mnogim varijacijama stoga nemojte oklijevati igrati se sa začinima i sastojcima.
Dobar tek!

Tempeh s roštilja

Tempeh s roštilja

Sezona roštiljanja je otvorena! Proslavite s nama dolazak proljeća i toplijih dana uz ovaj veganski specijalitet s roštilja!
Vol-au-vent s jagodama

Vol-au-vent s jagodama

Znate li što su vol-au-vent? Riječ je o francuskom specijalitetu - košaricama od lisnatog tijesta čije se ime prevodi kao 'list na vjetru'.  Ime savršeno opisuje karakterističnu hrskavost ovih košarica.
Brunch rižine rolice

Brunch rižine rolice

 Delikatan rižin papir savršen je niskokaloričan omot blagog okusa, a punjenje današnjih rolica odvesti će vas u sedmo nebo!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više