Ganache od kestena

2.10.2023.

Sastojci:
  • Mliječno vrhnje 200 g
  • Kesten pire 250 g
  • Čokolada po izboru 125 g (možete koristiti Vivani tamnu čokoladu)
  • Cimet 
  • Korica naranče 
Postupak:
  1. U vruće mliječno vrhnje ubacimo cimet i koricu naranče. 
  2. Ostavimo 30 min da odstoji, ponovno zagrijemo i spojimo sa otopljenom čokoladom i kesten pireom. 
  3. Razradimo sa štapnim mikserom i odmah koristimo.
  4. Ganache se koristi kao punilo za kekse, kao punjenje u tortama ili kao praline koje naknadno ukrasimo čokoladom po želji.
U slast! 

Tempeh s roštilja

Tempeh s roštilja

Sezona roštiljanja je otvorena! Proslavite s nama dolazak proljeća i toplijih dana uz ovaj veganski specijalitet s roštilja!
Vol-au-vent s jagodama

Vol-au-vent s jagodama

Znate li što su vol-au-vent? Riječ je o francuskom specijalitetu - košaricama od lisnatog tijesta čije se ime prevodi kao 'list na vjetru'.  Ime savršeno opisuje karakterističnu hrskavost ovih košarica.
Brunch rižine rolice

Brunch rižine rolice

 Delikatan rižin papir savršen je niskokaloričan omot blagog okusa, a punjenje današnjih rolica odvesti će vas u sedmo nebo!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više