Ganache od kestena

2.10.2023.

Sastojci:
  • Mliječno vrhnje 200 g
  • Kesten pire 250 g
  • Čokolada po izboru 125 g (možete koristiti Vivani tamnu čokoladu)
  • Cimet 
  • Korica naranče 
Postupak:
  1. U vruće mliječno vrhnje ubacimo cimet i koricu naranče. 
  2. Ostavimo 30 min da odstoji, ponovno zagrijemo i spojimo sa otopljenom čokoladom i kesten pireom. 
  3. Razradimo sa štapnim mikserom i odmah koristimo.
  4. Ganache se koristi kao punilo za kekse, kao punjenje u tortama ili kao praline koje naknadno ukrasimo čokoladom po želji.
U slast! 

Patlidžan parmigiana

Patlidžan parmigiana

Jeste li ikada čuli za 'Melanzane alla parmigiana', talijansko klasično jelo koje potječe iz južne Italije?
Ovo jelo je bogata kombinacija slojeva tanko rezanih patlidžana ('melanzane'), umaka od rajčice, sira (najčešće parmezana, odakle dolazi ime) i često mozzarelle.&nbs
Veganska torta sa šljivama

Veganska torta sa šljivama

Iskoristite najbolje od sezonskog voća, uz naš današnji ukusan i sočan veganski kolač od šljiva. Idealan za druženja ili međuobrok za ponijeti, bilo da idete na posao ili želite svom školarcu zasladiti dan u školi.
Aromatične karamelizirane kruške

Aromatične karamelizirane kruške

Kruške su jedna od onih namirnica u kojima uživamo i ljeti i ujesen, stoga smo se za ovaj recept odlučili baš iz tog razloga; kako bi mogli pružiti posljednji ispraćaj još jednom divnom ljetu i dobrodošlicu čaroliji jeseni. Pripremite ove ukusne i sočne kruške s nama!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI


  • Brza dostava u roku
    24h

  • Mogućnost povrata
    unutar 30 dana

  • Besplatna dostava za
    narudžbe iznad 27 €

  • Plaćanje karticama, online
    bankarstvom i pouzećem

  • Sigurna kupnja
    uporabom SSL enkripcije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više