Ganache od kestena

2.10.2023.

Sastojci:
  • Mliječno vrhnje 200 g
  • Kesten pire 250 g
  • Čokolada po izboru 125 g (možete koristiti Vivani tamnu čokoladu)
  • Cimet 
  • Korica naranče 
Postupak:
  1. U vruće mliječno vrhnje ubacimo cimet i koricu naranče. 
  2. Ostavimo 30 min da odstoji, ponovno zagrijemo i spojimo sa otopljenom čokoladom i kesten pireom. 
  3. Razradimo sa štapnim mikserom i odmah koristimo.
  4. Ganache se koristi kao punilo za kekse, kao punjenje u tortama ili kao praline koje naknadno ukrasimo čokoladom po želji.
U slast! 

Božićni zobeni chia keksi

Božićni zobeni chia keksi

Danas za vas imamo pravu poslasticu: zdrave Božićne keksiće! Brzi i jednostavni za pripremu, a ujedno - i za prste polizati! Brže će nestati nego što se pripremaju.
Slanci bez glutena

Slanci bez glutena

Današnji recept nas vraća u djetinjstvo! Slanci su mnogima bili najdraža užina u vrijeme školskih odmora, te smo sigurni kako će miris domaćih svježe pečenih slanaca probuditi mnoge lijepe uspomene.
Namaz od bučinih sjemenki

Namaz od bučinih sjemenki

Za sve fanove zdravih grickalica i slanih doručka, donosimo vrlo ukusan, svestran i prilagodljiv namaz koji će obogatiti vaše užine i nahraniti organizam. 

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se