Egzotična doručak zdjelica

8.5.2024.

Sastojci:
  • 30 g sirovog griza
  • 150 ml sojinog mlijeka
  • 150 ml vode
  • 1 žlica agavinog sirupa (ili po želji)
  • Prstohvat soli

Posip:
  • 2 žlice svježeg ili smrznutog bobičastog voća
  • 1 žlica bučinih sjemenki
  • Nekoliko oraha
  • Raw Bite kokos

Postupak:
  1. U loncu zakipite kokosovo mlijeko i vodu. Zatim dodajte griz i sol, smanjite vatru te kuhajte na laganoj vatri dok se ne zgusne, otprilike 7-10 minuta. Miješajte povremeno kako se griz ne bi zalijepio za dno lonca.
  2. Kada je kaša gotova, ugasite vatru i umiješajte zaslađivač prema ukusu.
  3. U međuvremenu operite voće i narežite Raw Bite pločicu na komadiće željene veličine. Pri posluživanju dodajte i sjemenke i orahe.

Ekleri s bijelom čokoladom

Ekleri s bijelom čokoladom

Ekleri su još jedan francuski klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a sada dolaze u još boljoj verziji! Ovi hrskavi, kremasti štapići od choux tijesta oduševit će svakog ljubitelja slastica. 
Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Danas otkrivamo nov način pripreme neodoljivo kremaste i ukusne panna cotte: koristimo liofilizirane jagode. Pripremite ju s nama!
Proljetna torta od mrkve

Proljetna torta od mrkve

Je li itko ikada uspio odbiti komad ove slasne torte? Unatoč svom glavnom sastojku - mrkvi, ova je torta osvojila srca mnogih diljem svijeta, ponajviše zbog svoje sočnosti i bogatstva okusa. U originalnom se receptu koristi običan šećer, koji smo mi zamijenili smeđim (ali možete koristit

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više