Domaći pesto genovese

12.9.2023.

Sastojci:
  • 50 g listova svježeg bosiljka 
  • 120 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 100 g prehrambenog kvasca
  • 2 oljuštena češnja češnjaka
  • 15 g pinjola
  • 1/2 žličice soli
Postupak:
  1. Svježe listove bosiljka temeljito operite i dobro posušite - moraju biti kompletno suhi. Pinjole lagano prepržite na tavi par minuta, samo dok ''zamirišu''.
  2. Sve sastojke dodajte u blender i miksajte dok ne dobijete jednoličnu, kremastu smjesu.
  3. Poslužite kao dodatak dresingu za salatu, varivu od povrća ili ukoliko želite pratiti talijanski način posluživanja - uz našu talijansku, bezglutensku tjesteninu Le Veneziane!

Hladna juha od cikle

Hladna juha od cikle

Što je šaltibarščiai?
Riječ je o juhi koja se sastoji od kuhane cikle, kiselog mlijeka ili kefira, svježeg krastavca, kopra i začina. Poslužuje se hladna, često uz kuhani krumpir i tvrdo kuhano jaje. Ova juha ne samo da je prepuna vitamina i minerala, već je i prirodno lagana za proba
Veganski omlet

Veganski omlet

Iako riječ 'omlet' najčešće znači prisutnost jaja, veganska prehrana još jednom pokazuje kako možemo imati kvalitetan, ukusan i zasitan slani doručak - bez prisutnosti životinjskih proizvoda. Isprobajte ovu varijaciju omleta i zaljubiti ćete se u vegansku prehranu. Pripremite ga s nama!
Kruh bez glutena

Kruh bez glutena

Obilježite s nama Mjesec celijakije uz Bakin bezglutenski kruh. Ovaj se kruh ne raspada te je idealan za sendviče, tosteve ili kao prilog vašoj košari za piknik.

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI


  • Brza dostava u roku
    24h

  • Mogućnost povrata
    unutar 30 dana

  • Besplatna dostava za
    narudžbe iznad 30 €

  • Plaćanje karticama, online
    bankarstvom i pouzećem

  • Sigurna kupnja
    uporabom SSL enkripcije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više