Domaći pesto genovese

12.9.2023.

Sastojci:
  • 50 g listova svježeg bosiljka 
  • 120 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 100 g prehrambenog kvasca
  • 2 oljuštena češnja češnjaka
  • 15 g pinjola
  • 1/2 žličice soli
Postupak:
  1. Svježe listove bosiljka temeljito operite i dobro posušite - moraju biti kompletno suhi. Pinjole lagano prepržite na tavi par minuta, samo dok ''zamirišu''.
  2. Sve sastojke dodajte u blender i miksajte dok ne dobijete jednoličnu, kremastu smjesu.
  3. Poslužite kao dodatak dresingu za salatu, varivu od povrća ili ukoliko želite pratiti talijanski način posluživanja - uz našu talijansku, bezglutensku tjesteninu Le Veneziane!

Veganska torta od kestena

Veganska torta od kestena

Vjerujte nam - ova će vam torta razbuditi sva osjetila, a stati na samo jednom komadu biti će nemoguće! Pripremite s nama ovu kremastu, zdravu i ukusnu vegansku tortu zbog koje će svaki drugi čokoladni desert pasti u drugi plan.
Jesenska gusta juha od bundeve

Jesenska gusta juha od bundeve

Veganska gusta juha od bundeve koja će vam ugrijati tijelo i dušu. Pripremite ju s nama i poželite dobrodošlicu jeseni!
Patlidžan parmigiana

Patlidžan parmigiana

Jeste li ikada čuli za 'Melanzane alla parmigiana', talijansko klasično jelo koje potječe iz južne Italije?
Ovo jelo je bogata kombinacija slojeva tanko rezanih patlidžana ('melanzane'), umaka od rajčice, sira (najčešće parmezana, odakle dolazi ime) i često mozzarelle.&nbs

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI


  • Brza dostava u roku
    24h

  • Mogućnost povrata
    unutar 30 dana

  • Besplatna dostava za
    narudžbe iznad 27 €

  • Plaćanje karticama, online
    bankarstvom i pouzećem

  • Sigurna kupnja
    uporabom SSL enkripcije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više