Domaći pesto genovese

12.9.2023.

Sastojci:
  • 50 g listova svježeg bosiljka 
  • 120 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 100 g prehrambenog kvasca
  • 2 oljuštena češnja češnjaka
  • 15 g pinjola
  • 1/2 žličice soli
Postupak:
  1. Svježe listove bosiljka temeljito operite i dobro posušite - moraju biti kompletno suhi. Pinjole lagano prepržite na tavi par minuta, samo dok ''zamirišu''.
  2. Sve sastojke dodajte u blender i miksajte dok ne dobijete jednoličnu, kremastu smjesu.
  3. Poslužite kao dodatak dresingu za salatu, varivu od povrća ili ukoliko želite pratiti talijanski način posluživanja - uz našu talijansku, bezglutensku tjesteninu Le Veneziane!

Tempeh s roštilja

Tempeh s roštilja

Sezona roštiljanja je otvorena! Proslavite s nama dolazak proljeća i toplijih dana uz ovaj veganski specijalitet s roštilja!
Vol-au-vent s jagodama

Vol-au-vent s jagodama

Znate li što su vol-au-vent? Riječ je o francuskom specijalitetu - košaricama od lisnatog tijesta čije se ime prevodi kao 'list na vjetru'.  Ime savršeno opisuje karakterističnu hrskavost ovih košarica.
Brunch rižine rolice

Brunch rižine rolice

 Delikatan rižin papir savršen je niskokaloričan omot blagog okusa, a punjenje današnjih rolica odvesti će vas u sedmo nebo!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više