Domaći pesto genovese

12.9.2023.

Sastojci:
  • 50 g listova svježeg bosiljka 
  • 120 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 100 g prehrambenog kvasca
  • 2 oljuštena češnja češnjaka
  • 15 g pinjola
  • 1/2 žličice soli
Postupak:
  1. Svježe listove bosiljka temeljito operite i dobro posušite - moraju biti kompletno suhi. Pinjole lagano prepržite na tavi par minuta, samo dok ''zamirišu''.
  2. Sve sastojke dodajte u blender i miksajte dok ne dobijete jednoličnu, kremastu smjesu.
  3. Poslužite kao dodatak dresingu za salatu, varivu od povrća ili ukoliko želite pratiti talijanski način posluživanja - uz našu talijansku, bezglutensku tjesteninu Le Veneziane!

Voćno-čokoladni oblačići

Voćno-čokoladni oblačići

Vremenska prognoza danas? Dan ispunjen voćno-čokoladnim oblačićima! 
Raw Bite flatbread

Raw Bite flatbread

Raw Bite energetske pločice odličan su međuobrok ili dodatak jutarnjim zobenim kašama, ali je li vam ikada palo na pamet isprobati ih u slanim jelima? Isprobajte današnji recept i uvjerite se koliko su naše Raw Bite pločice zapravo svestrane!
Kolač od mrkve

Kolač od mrkve

Stiglo je ljeto! Kako ga bolje obilježiti negoli osvježavajućom zdravom slasticom, poput današnjeg kolača od mrkve. Ponesite ga sa sobom na plažu i zasladite si dan!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više