Domaći pesto genovese

12.9.2023.

Sastojci:
  • 50 g listova svježeg bosiljka 
  • 120 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 100 g prehrambenog kvasca
  • 2 oljuštena češnja češnjaka
  • 15 g pinjola
  • 1/2 žličice soli
Postupak:
  1. Svježe listove bosiljka temeljito operite i dobro posušite - moraju biti kompletno suhi. Pinjole lagano prepržite na tavi par minuta, samo dok ''zamirišu''.
  2. Sve sastojke dodajte u blender i miksajte dok ne dobijete jednoličnu, kremastu smjesu.
  3. Poslužite kao dodatak dresingu za salatu, varivu od povrća ili ukoliko želite pratiti talijanski način posluživanja - uz našu talijansku, bezglutensku tjesteninu Le Veneziane!

Božićni zobeni chia keksi

Božićni zobeni chia keksi

Danas za vas imamo pravu poslasticu: zdrave Božićne keksiće! Brzi i jednostavni za pripremu, a ujedno - i za prste polizati! Brže će nestati nego što se pripremaju.
Slanci bez glutena

Slanci bez glutena

Današnji recept nas vraća u djetinjstvo! Slanci su mnogima bili najdraža užina u vrijeme školskih odmora, te smo sigurni kako će miris domaćih svježe pečenih slanaca probuditi mnoge lijepe uspomene.
Namaz od bučinih sjemenki

Namaz od bučinih sjemenki

Za sve fanove zdravih grickalica i slanih doručka, donosimo vrlo ukusan, svestran i prilagodljiv namaz koji će obogatiti vaše užine i nahraniti organizam. 

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se