darbo energetske kuglice

19.2.2025.

10-15 kuglica
Sastojci:
  • 100 g datulja
  • 50 g zobenih pahuljica
  • 20 g sezama
  • 50 g lješnjaka
  • 50 g oraha
  • 2 žlice kikiriki ili bademovog maslaca
  • 4 žlice darbo voćnog namaza od jagode
  • ½ žličice cimeta
  • 2 žličice kakao praha
  • 20 g lanenih sjemenki
  • 1 prstohvat soli

Ukrašavanje:
1 šaka svakog: nasjeckane pistacije, liofiliziranih jagoda, sezama, svjetnog peluda, kokosovih mrvica
Priprema:
Sve sastojke (za smjesu) stavite u jaki blender i blendajte dok se ne sjedine u homogenu, glatku smjesu. 
Oblikujte 10-15 kuglica jednake veličine i uvaljajte ih u sastojks za ukras. Cilj je imati gotovo jednak broj kuglica sa svakim toppingom.
Dovršene kuglice poslažite na papir za pečenje i pustite sat vremena da se posuše i stisnu. Možete ih staviti i u hladnjak, bitno je da se ne dodiruju dok se hlade.
Kuglice možete držati u hladnjaku do tjedan dana.

Ekleri s bijelom čokoladom

Ekleri s bijelom čokoladom

Ekleri su još jedan francuski klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a sada dolaze u još boljoj verziji! Ovi hrskavi, kremasti štapići od choux tijesta oduševit će svakog ljubitelja slastica. 
Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Danas otkrivamo nov način pripreme neodoljivo kremaste i ukusne panna cotte: koristimo liofilizirane jagode. Pripremite ju s nama!
Proljetna torta od mrkve

Proljetna torta od mrkve

Je li itko ikada uspio odbiti komad ove slasne torte? Unatoč svom glavnom sastojku - mrkvi, ova je torta osvojila srca mnogih diljem svijeta, ponajviše zbog svoje sočnosti i bogatstva okusa. U originalnom se receptu koristi običan šećer, koji smo mi zamijenili smeđim (ali možete koristit

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više