darbo energetske kuglice

19.2.2025.

10-15 kuglica
Sastojci:
  • 100 g datulja
  • 50 g zobenih pahuljica
  • 20 g sezama
  • 50 g lješnjaka
  • 50 g oraha
  • 2 žlice kikiriki ili bademovog maslaca
  • 4 žlice darbo voćnog namaza od jagode
  • ½ žličice cimeta
  • 2 žličice kakao praha
  • 20 g lanenih sjemenki
  • 1 prstohvat soli

Ukrašavanje:
1 šaka svakog: nasjeckane pistacije, liofiliziranih jagoda, sezama, svjetnog peluda, kokosovih mrvica
Priprema:
Sve sastojke (za smjesu) stavite u jaki blender i blendajte dok se ne sjedine u homogenu, glatku smjesu. 
Oblikujte 10-15 kuglica jednake veličine i uvaljajte ih u sastojks za ukras. Cilj je imati gotovo jednak broj kuglica sa svakim toppingom.
Dovršene kuglice poslažite na papir za pečenje i pustite sat vremena da se posuše i stisnu. Možete ih staviti i u hladnjak, bitno je da se ne dodiruju dok se hlade.
Kuglice možete držati u hladnjaku do tjedan dana.

Hladna juha od cikle

Hladna juha od cikle

Što je šaltibarščiai?
Riječ je o juhi koja se sastoji od kuhane cikle, kiselog mlijeka ili kefira, svježeg krastavca, kopra i začina. Poslužuje se hladna, često uz kuhani krumpir i tvrdo kuhano jaje. Ova juha ne samo da je prepuna vitamina i minerala, već je i prirodno lagana za proba
Veganski omlet

Veganski omlet

Iako riječ 'omlet' najčešće znači prisutnost jaja, veganska prehrana još jednom pokazuje kako možemo imati kvalitetan, ukusan i zasitan slani doručak - bez prisutnosti životinjskih proizvoda. Isprobajte ovu varijaciju omleta i zaljubiti ćete se u vegansku prehranu. Pripremite ga s nama!
Kruh bez glutena

Kruh bez glutena

Obilježite s nama Mjesec celijakije uz Bakin bezglutenski kruh. Ovaj se kruh ne raspada te je idealan za sendviče, tosteve ili kao prilog vašoj košari za piknik.

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI


  • Brza dostava u roku
    24h

  • Mogućnost povrata
    unutar 30 dana

  • Besplatna dostava za
    narudžbe iznad 30 €

  • Plaćanje karticama, online
    bankarstvom i pouzećem

  • Sigurna kupnja
    uporabom SSL enkripcije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više