Čokoladni kolač bez pečenja

2.9.2022.

Sastojci:
  • 350 g Vivani crne čokolade
  • 400 g kondenziranog mlijeka (može i obično mlijeko)
  • 2 žlice otopljenog maslaca (ili biljnog ulja ukoliko ne koristite maslac)
  • Malo usitnjenih lješnjaka (po želji)
  • Sirovi kakao prah (po želji)
  • Prstohvat soli
Priprema:
  1. Papirom za pečenje obložite kalup.
  2. Otopite čokoladu na pari. Kada je čokolada potpuno otopljena, maknite zdjelu s vatre i u čokoladu umiješajte (kondenzirano) mlijeko i maslac. Sve dobro promiješajte dok ne dobijete homgenu, gustu smjesu. Umiješajte usitnjene lješnjake.
  3. Smjesu prebacite u kalup i stavite u hladnjak na 3 – 4 sata ili zamrzivač u kojem će biti potrebno sat do 2 sata. Pri posluživanju kolač pospite sirovim kakao prahom, izrežite na komade željene veličine i oblika i poslužite. Ovaj kolač može u hladnjaku stajati 3 – 4 dana.

Biotta power bites

Biotta power bites

Znate li što su "power bites"? S ove dvije riječi opisuju se zdravi i lagani snackovi koji predstavljaju izvor energije i rješenje za nalete gladi. Takva vrsta užine bogata je proteinima, zdravim mastima, vlaknima, vitaminima i mineralima te zbog toga održava sitost i dižu energiju na op
Mini bezglutenske palačinke

Mini bezglutenske palačinke

Iako je Uskršnje slavlje iza nas, činjenica da je petak dovolan je razlog da svoje ukućane iznenadite nečim slatkim. Počastite se slatkim, malim i zdravim palačinkama!
Veganski bolonjez

Veganski bolonjez

Bolonjez poznato je jelo kojega obožavaju mnogi, te je zato morala nastati i veganska verzija kako nikome ne bi bio uskraćen taj užitak! 

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se