Božićna čokolada

23.12.2021.

SASTOJCI

  • VIVANI čokolada po izboru (300 grama) 
  • pereci
  • bomboni
  • listići badema
  • folija
  • mrvice za ukrašavanje
  • kokosovo ulje po želji
PRIPREMA
 1. Tacnu obložite folijom, čokoladu otopite na pari, izlijte ju na tacnu i poravnajte smjesu.

2. Posložite bombone, perece, listiće badema i mrvice za ukrašavanje po čokoladi tako da tvore božićne oblike.

Foto:ledaboss

3. Čokoladu tijekom noći ostavite u hladnjaku.

4. Izlomite čokoladu i poslužite ju ukućanima. 

 Foto: ledaboss

Dobar tek!

Tempeh s roštilja

Tempeh s roštilja

Sezona roštiljanja je otvorena! Proslavite s nama dolazak proljeća i toplijih dana uz ovaj veganski specijalitet s roštilja!
Vol-au-vent s jagodama

Vol-au-vent s jagodama

Znate li što su vol-au-vent? Riječ je o francuskom specijalitetu - košaricama od lisnatog tijesta čije se ime prevodi kao 'list na vjetru'.  Ime savršeno opisuje karakterističnu hrskavost ovih košarica.
Brunch rižine rolice

Brunch rižine rolice

 Delikatan rižin papir savršen je niskokaloričan omot blagog okusa, a punjenje današnjih rolica odvesti će vas u sedmo nebo!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više