Bogata minestrone juha

20.11.2024.

Sastojci (za 4 osobe): 
  • 1 l vode
  • 500 ml Biotta Breuss soka
  • 4 nasjeckana češnja češnjaka
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 2 nasjeckana luka
  • 2 mrkve
  • 2 stabljike celera
  • 150 g crvenog graha
  • 100 g sitne tjestenine
  • 50 g svježeg graška
  • 2 tikvice
  • 1 žuta paprika
  • Sol i papar

Priprema:
  1. Na tavi popržite češnjak na maslinovom ulju, zatim dodajte luk i povrće.
  2. Posolite i popaprite po želji.
  3. U loncu zakuhajte vodu, zatim smanjite vatru na srednju jačinu i dodajte Biotta sok od rajčice.
  4. Ubacite češnjak, luk i povrće u lonac, zajedno s tjesteninom.
Poklopite i pustite da se krčka oko 20 minuta.

Ekleri s bijelom čokoladom

Ekleri s bijelom čokoladom

Ekleri su još jedan francuski klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a sada dolaze u još boljoj verziji! Ovi hrskavi, kremasti štapići od choux tijesta oduševit će svakog ljubitelja slastica. 
Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Danas otkrivamo nov način pripreme neodoljivo kremaste i ukusne panna cotte: koristimo liofilizirane jagode. Pripremite ju s nama!
Proljetna torta od mrkve

Proljetna torta od mrkve

Je li itko ikada uspio odbiti komad ove slasne torte? Unatoč svom glavnom sastojku - mrkvi, ova je torta osvojila srca mnogih diljem svijeta, ponajviše zbog svoje sočnosti i bogatstva okusa. U originalnom se receptu koristi običan šećer, koji smo mi zamijenili smeđim (ali možete koristit

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više