Blondies

15.6.2022.

Sastojci:
Sastojci za preljev:
  • grčki jogurt
  • 1 žlica eritritola
  • 1 žličica ekstrakta vanilije
  • 200 ml bademovog mlijeka
Postupak:
  1. U posudu za miksanje dodajte jaja i šećer. Miksajte par minuta.
  2. Dodajte brašno, whey, prašak za pecivo, sol i otopljeni maslac. Miksajte dok se ne sjedni smjesa.
  3. Bijelu čokoladu narežite na komadiće i ubacite u smjesu i ručno sjedinite. Jagode narežite na polovice.
  4. Smjesu rasporedite po plehu (stavite papir za pečenje) te rasporedite jagode po smjesu.
  5. Pecite na 180 stupnjeva 20 min.
  6. Kad je gotovo, narežite na kockice pospite gore preljev i uživajte.
Dobar tek!
 
Autorica recepta: Martina Novosel

Ekleri s bijelom čokoladom

Ekleri s bijelom čokoladom

Ekleri su još jedan francuski klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a sada dolaze u još boljoj verziji! Ovi hrskavi, kremasti štapići od choux tijesta oduševit će svakog ljubitelja slastica. 
Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Danas otkrivamo nov način pripreme neodoljivo kremaste i ukusne panna cotte: koristimo liofilizirane jagode. Pripremite ju s nama!
Proljetna torta od mrkve

Proljetna torta od mrkve

Je li itko ikada uspio odbiti komad ove slasne torte? Unatoč svom glavnom sastojku - mrkvi, ova je torta osvojila srca mnogih diljem svijeta, ponajviše zbog svoje sočnosti i bogatstva okusa. U originalnom se receptu koristi običan šećer, koji smo mi zamijenili smeđim (ali možete koristit

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više