Blondies

15.6.2022.

Sastojci:
Sastojci za preljev:
Postupak:
  1. U posudu za miksanje dodajte jaja i šećer. Miksajte par minuta.
  2. Dodajte brašno, whey, prašak za pecivo, sol i otopljeni maslac. Miksajte dok se ne sjedni smjesa.
  3. Bijelu čokoladu narežite na komadiće i ubacite u smjesu i ručno sjedinite. Jagode narežite na polovice.
  4. Smjesu rasporedite po plehu (stavite papir za pečenje) te rasporedite jagode po smjesu.
  5. Pecite na 180 stupnjeva 20 min.
  6. Kad je gotovo, narežite na kockice pospite gore preljev i uživajte.
Dobar tek!
 
Autorica recepta: Martina Novosel

Tempeh s roštilja

Tempeh s roštilja

Sezona roštiljanja je otvorena! Proslavite s nama dolazak proljeća i toplijih dana uz ovaj veganski specijalitet s roštilja!
Vol-au-vent s jagodama

Vol-au-vent s jagodama

Znate li što su vol-au-vent? Riječ je o francuskom specijalitetu - košaricama od lisnatog tijesta čije se ime prevodi kao 'list na vjetru'.  Ime savršeno opisuje karakterističnu hrskavost ovih košarica.
Brunch rižine rolice

Brunch rižine rolice

 Delikatan rižin papir savršen je niskokaloričan omot blagog okusa, a punjenje današnjih rolica odvesti će vas u sedmo nebo!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više