Biotta sladoled

22.7.2022.

SASTOJCI
PRIPREMA
  1. U maloj posudi pomiješajte jogurt, med i vaniliju.
  2. U blenderu miješajte borovnice i Biotta sok od borovnica dok smjesa ne bude prilično glatka.
  3. U svaki kalup dodajte žlicu jogurta, a zatim žlicu borovnica. Nastavite dodavati jogurt i borovnice, naizmjenično, dok se kalupi ne napune.
  4. Zamrznite dok ne očvrsne (najmanje 6 sati)
U slast!  

Tempeh s roštilja

Tempeh s roštilja

Sezona roštiljanja je otvorena! Proslavite s nama dolazak proljeća i toplijih dana uz ovaj veganski specijalitet s roštilja!
Vol-au-vent s jagodama

Vol-au-vent s jagodama

Znate li što su vol-au-vent? Riječ je o francuskom specijalitetu - košaricama od lisnatog tijesta čije se ime prevodi kao 'list na vjetru'.  Ime savršeno opisuje karakterističnu hrskavost ovih košarica.
Brunch rižine rolice

Brunch rižine rolice

 Delikatan rižin papir savršen je niskokaloričan omot blagog okusa, a punjenje današnjih rolica odvesti će vas u sedmo nebo!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više