Biotta sladoled

22.7.2022.

SASTOJCI
PRIPREMA
  1. U maloj posudi pomiješajte jogurt, med i vaniliju.
  2. U blenderu miješajte borovnice i Biotta sok od borovnica dok smjesa ne bude prilično glatka.
  3. U svaki kalup dodajte žlicu jogurta, a zatim žlicu borovnica. Nastavite dodavati jogurt i borovnice, naizmjenično, dok se kalupi ne napune.
  4. Zamrznite dok ne očvrsne (najmanje 6 sati)
U slast!  

Ekleri s bijelom čokoladom

Ekleri s bijelom čokoladom

Ekleri su još jedan francuski klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a sada dolaze u još boljoj verziji! Ovi hrskavi, kremasti štapići od choux tijesta oduševit će svakog ljubitelja slastica. 
Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Panna cotta s liofiliziranim jagodama

Danas otkrivamo nov način pripreme neodoljivo kremaste i ukusne panna cotte: koristimo liofilizirane jagode. Pripremite ju s nama!
Proljetna torta od mrkve

Proljetna torta od mrkve

Je li itko ikada uspio odbiti komad ove slasne torte? Unatoč svom glavnom sastojku - mrkvi, ova je torta osvojila srca mnogih diljem svijeta, ponajviše zbog svoje sočnosti i bogatstva okusa. U originalnom se receptu koristi običan šećer, koji smo mi zamijenili smeđim (ali možete koristit

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više