Bezglutenski štapići sa sjemenkama

27.6.2022.

Sastojci:
  • 500 g Bakin Mix Bread&Pizza mješavine
  • ½ praška za pecivo
  • 2 žličice soli
  • 220 ml maslinovog ulja
  • Suncokretove i lanene sjemenke za topping (ali možete koristiti koje god želite)

Postupak:
  1. Zamijesite tijesto i odmah ga razvaljajte na papiru za pečenje na pola centimetra debljine i posipajte suncokretovim sjemenkama.
  2. Uzmite papir za pečenje i pomoću njega okrenite tijesto na drugu stranu te ga sada posipajte sjemenkama lana.
  3. Sada izrežite od tijesta trakice duge 10 centimetara i široke 1.5 centimetar. 
  4. Trakice morate zarolati i slagati na lim za pečenje te ih pecite na 200°C oko 30 minuta dok porumene.

Izvor:
https://www.gurmanka.com.hr/kruh-i-pecivo/stapici-sa-sjemenkama/ 



Kruh bez glutena

Kruh bez glutena

Obilježite s nama Mjesec celijakije uz Bakin bezglutenski kruh. Ovaj se kruh ne raspada te je idealan za sendviče, tosteve ili kao prilog vašoj košari za piknik.
Focaccia s medom i šparogama

Focaccia s medom i šparogama

U našim receptima uvijek volimo pratiti sezonu, pa vam zato danas donosimo jedan vrlo proljetni recept za lagan snack koji možete ponijeti sa sobom gdje god išli.  A možete ovom slasnom focacciom iznenaditi i svoju majku povodom Majčinog dana. 
Domaći proljetni linceri

Domaći proljetni linceri

Tko kaže da su linceri rezervirani samo za blagdane?

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više