Bezglutenski štapići sa sjemenkama

27.6.2022.

Sastojci:
  • 500 g Bakin Mix Bread&Pizza mješavine
  • ½ praška za pecivo
  • 2 žličice soli
  • 220 ml maslinovog ulja
  • Suncokretove i lanene sjemenke za topping (ali možete koristiti koje god želite)

Postupak:
  1. Zamijesite tijesto i odmah ga razvaljajte na papiru za pečenje na pola centimetra debljine i posipajte suncokretovim sjemenkama.
  2. Uzmite papir za pečenje i pomoću njega okrenite tijesto na drugu stranu te ga sada posipajte sjemenkama lana.
  3. Sada izrežite od tijesta trakice duge 10 centimetara i široke 1.5 centimetar. 
  4. Trakice morate zarolati i slagati na lim za pečenje te ih pecite na 200°C oko 30 minuta dok porumene.

Izvor:
https://www.gurmanka.com.hr/kruh-i-pecivo/stapici-sa-sjemenkama/ 



Tempeh s roštilja

Tempeh s roštilja

Sezona roštiljanja je otvorena! Proslavite s nama dolazak proljeća i toplijih dana uz ovaj veganski specijalitet s roštilja!
Vol-au-vent s jagodama

Vol-au-vent s jagodama

Znate li što su vol-au-vent? Riječ je o francuskom specijalitetu - košaricama od lisnatog tijesta čije se ime prevodi kao 'list na vjetru'.  Ime savršeno opisuje karakterističnu hrskavost ovih košarica.
Brunch rižine rolice

Brunch rižine rolice

 Delikatan rižin papir savršen je niskokaloričan omot blagog okusa, a punjenje današnjih rolica odvesti će vas u sedmo nebo!

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više