Aromatične karamelizirane kruške

28.8.2024.

Sastojci:
  • 3 kruške
  • 2 žlice ghee-a (može se zamijeniti kokosovim uljem ili maslacem)
  • 1 žlica kokosovog šećera
  • 1/2 žličice cimeta
  • 1/4 žličice đumbira

Postupak:
  1. Dobro operite kruške i narežite ih na 4-5 velikih komada.
  2. U velikoj tavi zagrijte ghee na srednje niskoj temperaturi. Dodajte kruške s rezanim stranama prema dolje i kuhajte 3 minute da se lagano omekšaju prije nego što ih okrenete na suprotnu stranu. Kuhajte još 3 minute.
  3. Umiješajte kokosov šećer, cimet i đumbir, i dobro promiješajte da se kruške potpuno prekriju i da se šećer rastopi.
  4. Poslužite kruške svježe uz prilog omiljenog sladoleda ili svježe istučenog kokosovog vrhnja.
U slast!

Jesenska gusta juha od bundeve

Jesenska gusta juha od bundeve

Veganska gusta juha od bundeve koja će vam ugrijati tijelo i dušu. Pripremite ju s nama i poželite dobrodošlicu jeseni!
Patlidžan parmigiana

Patlidžan parmigiana

Jeste li ikada čuli za 'Melanzane alla parmigiana', talijansko klasično jelo koje potječe iz južne Italije?
Ovo jelo je bogata kombinacija slojeva tanko rezanih patlidžana ('melanzane'), umaka od rajčice, sira (najčešće parmezana, odakle dolazi ime) i često mozzarelle.&nbs
Veganska torta sa šljivama

Veganska torta sa šljivama

Iskoristite najbolje od sezonskog voća, uz naš današnji ukusan i sočan veganski kolač od šljiva. Idealan za druženja ili međuobrok za ponijeti, bilo da idete na posao ili želite svom školarcu zasladiti dan u školi.

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI


  • Brza dostava u roku
    24h

  • Mogućnost povrata
    unutar 30 dana

  • Besplatna dostava za
    narudžbe iznad 27 €

  • Plaćanje karticama, online
    bankarstvom i pouzećem

  • Sigurna kupnja
    uporabom SSL enkripcije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više