Aromatične karamelizirane kruške

28.8.2024.

Sastojci:
  • 3 kruške
  • 2 žlice ghee-a (može se zamijeniti kokosovim uljem ili maslacem)
  • 1 žlica kokosovog šećera
  • 1/2 žličice cimeta
  • 1/4 žličice đumbira

Postupak:
  1. Dobro operite kruške i narežite ih na 4-5 velikih komada.
  2. U velikoj tavi zagrijte ghee na srednje niskoj temperaturi. Dodajte kruške s rezanim stranama prema dolje i kuhajte 3 minute da se lagano omekšaju prije nego što ih okrenete na suprotnu stranu. Kuhajte još 3 minute.
  3. Umiješajte kokosov šećer, cimet i đumbir, i dobro promiješajte da se kruške potpuno prekriju i da se šećer rastopi.
  4. Poslužite kruške svježe uz prilog omiljenog sladoleda ili svježe istučenog kokosovog vrhnja.
U slast!

Kruh bez glutena

Kruh bez glutena

Obilježite s nama Mjesec celijakije uz Bakin bezglutenski kruh. Ovaj se kruh ne raspada te je idealan za sendviče, tosteve ili kao prilog vašoj košari za piknik.
Focaccia s medom i šparogama

Focaccia s medom i šparogama

U našim receptima uvijek volimo pratiti sezonu, pa vam zato danas donosimo jedan vrlo proljetni recept za lagan snack koji možete ponijeti sa sobom gdje god išli.  A možete ovom slasnom focacciom iznenaditi i svoju majku povodom Majčinog dana. 
Domaći proljetni linceri

Domaći proljetni linceri

Tko kaže da su linceri rezervirani samo za blagdane?

ZAŠTO KUPOVATI U NAŠOJ TRGOVINI

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više